Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #29880 üzenetére
Köszi Neked is a véleményt! 1.4-em nincs és nem is vágyom rá, nem nagyon volt még olyan helyzet, ahol az 1.8-at a fentebbi okok miatt használtam volna (vagy ha igen, azt is megbántam utólag), inkább F4 körül szoktam vele dolgozni, de persze nem baj, ha van benne tartalék, pláne beltérben. Egyszerűen nem értem, hogy a tökben tud valaki egy 50mm F1.4 mellett úgy eldurrantani egy portrét, hogy akár mindkét szem éles legyen, hiszen ott már minimális eltérés a kamera síkjától jelentős élességvesztéshez vezet. Márpedig, az amatőr modell ficánkol, én is helyezkedek, stb. Állványról kellene fotózni, az lehet, megoldja.
De amúgy igazad van, jó eséllyel csak nekem áll fel a maximális részletességre és élességre húzott képekre, de ha nem számítana, maradhattam volna APS-C mellett is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest