Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
philoxenia #34025 üzenetére
Ezt pontosan hogyan? Beírtam a keresőbe a dátumot és a weboldal címét, de nem találtam semmi relevánsat.
BiP: A Waybackmachine nem ad találatot, a cachedview meg nem tudom, hogy mutatja az adott napot.
Sajnos a papíron, amit adtak, 1 év garanciaidő szerepel, miközben a honlapon 3 évvel árulják, de azt mondják, hogy amikor küldték, akkor éppen 1 év gari volt rá. A velük való levelezésben viszont látszik (mivel véletlen elküldték a belső levelezésüket is), hogy elvileg 3 évvel kellett volna adniuk, de ezt tagadják.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest