- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$R64
tag
Sziasztok!
Egy régi gépet javítgatok családon belül. Adott volt egy asrock 960gm-vgs3fx (szerintem hulladék), egy jó régi phenom x4 955, 4 gb ram, és egy gt 710. Fortnitera kellett volan 3-4. gépnek... Gt710re tippeltem, hogy az a gyenge pont, full low grafikán 40 fpsel elment amúgy szaggatás nélkül.
Pár napja kicseréltem a gt710 egy gt1030-ra, fullhd mediumra kalibrala játék de szaggat mint állat, folyamatosan laggolgak időközönként, akármire állítom a beállításokat.
Úgy gondolom, hogy a régi proci és az alaplap lehet most a ludas.
A fő gépembe egy 10400 proci van most ezért mivel azzal meg vagyok elégedve, egy új proci beszerzésére szántam el magam, 10100f (ár értékben van jobb?)+8gb memó. Ez alá a proci alá néztem ki egy Asrock H510M-HDV (én se vagyok asrock párti), de low budget alaplatól szerintem nem kell több egy 10100ft gt1030 mellé? vagy igen? nagyon gáz ez a lap?
(még ezek vannak ár érték alapján kedvező áron Gigabyte H410M H V3, Gigabyte H410M S2H V3, Asrock H470M-HDV) 510 mellett szól hogy esetleg pár év múlva egy 11 gen i3at befogadja. Köszi a segítséget -
$R64
tag
Sziasztok!
Egy Msi B460m Mortar lap vásárlása előtt állok, van egy msi rx 470 (4gb) videókarim.
Ezen [link] alapján nem kompatibilis a videókari a lappal. Létezik ez? (egyéb oldalakon azt olvastam, hogy kompatibilis…. gyártó oldalán viszont nincs feltüntetve... mi az igazság? Köszi a segítséget! -
$R64
tag
hi all!
lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy am3as 955-es procim. alaplapot szeretné cserélni. milyet lenne érdeme venni? van e egyáltalán olyan amire lehetne építkezni majd később.
voltam a minap egy sz.gépes boltban, és ott az eladó azt mondta, hogy tud ajánlani 30k körül olyan alaplapot amibe bele megy a procim, és lehet később építkezni rá. megfogott a csaj (mert csaj volt), én nem gondoltam és nem gondolom, hgoy van ilyen lap, mert ugye a tokozás miatt, már az fm-es lapokba nem megy bele a procim, vagy igen? nem követem az utóbbi években a sz.gépes világot. ha tudna valaki segíteni az jó lenne. 20-25 körül szánnék egy új alaplapra.
végülis a konkrét kérdés az lenne, mi a menő most az amdnél? mire érdemes költeni. és hogy a procimat ami fél éve adhatom el, vagy bele fog menni az új lapba?
köszönöm a segítséget -
$R64
tag
válasz
Rivaul #19936 üzenetére
Oké, ezek világosak. De itt vannak ezek a AM3+ alapok, és hozzá az fxes procik. ezek erősebbek játékokhoz. Bár elég drágák is (8xxx). Az az egy bajom van, hogy már nem tudok várni. X2 550eshez képest számottevő javulást várok, AM3 ugye már lefőtt, felesleges lenne egy x965est vennem. így akkor veszek egy új alapot és egy új procit. csak ez lenne a kérdés, hogy fm2re érdemes váltani vagy am3+ra... közel 50-60 ezrem van rá. de itt már az is kérdéses hogy egy inteles lapra érdemes e építkezni? vagy az még árban bőven fölötte van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eFootball
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rendszergazda topic
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest