Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvio1
tag
Sziasztok!
Úgy látszik az alaplapon 4-ből 2 memória slot nem működik. Próbáltam egyesével ramokat, és úgyse érzékeli,szóval nem a ramokkal van a gond,mert a másik megmaradt slotban jó. Mit tudok ezzel kezdeni? Így csak singleben mennek a ramok. Ha nem tudok vele mit csinálni, mennyi különbség lesz játékok alatt, h nem dualban, hanem csak singleben mennek a ramok?
-
kvio1
tag
Sziasztok!
Biost frissítettem az alaplapon, és amikor újraindult nem jött be a bios. Próbáltam, h kiveszem az elemet, de még így se jön be. Mit tudok csinálni még? Gigabyte b85m d3h.
-
kvio1
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-B85M-D3H alaplapom. Pár hetes a lap, és azt vettem észre, h időnként teljesítménytől függetlenül hallok egy kattanást. Olyan mint amikor elindul a gép, akkor is ilyen hang van,persze az normális. Nem is egyszer csinálja, pl. tegnap 4-szer is hallottam netezés közben. Ezt mitől csinálhatja, vagy ez normális? Köszi a segítséget előre is! -
kvio1
tag
válasz norbert1998 #40667 üzenetére
Az is lehet a baja a vga-nak. De akkor az igp-vel mi a gond? Avval se akar már menni.
-
kvio1
tag
válasz #65675776 #40657 üzenetére
Ha visszarakom akkor megint nem indult el, ismét kivettem és először még nem akart elindulni, utána meg ment. De nem biztos, h attól nem jó, majd megpróbálom másnál megnézni a vidi kártyát akkor. Vagy beviszem a szevízbe. Azért se biztos, h gond van vele, mert nem ez az első ilyen,h nem indult el a gép csak sokadjára.
[ Szerkesztve ]
-
kvio1
tag
válasz #65675776 #40655 üzenetére
Rá voltak dugva, ez egyértelmű. Az adatlapomon rajta van egyébként, ezért nem írtam,de akkor leírom,ha jobb így:
AMD Phenom II X4 955 AM3 3, 2GHz BOX + Cooler Master Hyper TX3
kingston 2*2 gb ddr2
hd6850 1 gb gddr5
asus m2a74-am
samsung 7200rpm 500gb sata
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
CoolerMaster Elite 370
Chieftec A-80 CTG-450-80PB 450W[ Szerkesztve ]
-
kvio1
tag
válasz norbert1998 #40652 üzenetére
Csipogott a vidi kártya nélkül is, de viszont elindult a gép, és be is töltött, akkor azzal van a gond úgy látszik.
-
kvio1
tag
Sziasztok! A gépem induláskor nem ad képet, a ventik pörögnek, utána meg nem megy tovább. Megnéztük úgy, h a ramokat kivettük, meg utána a vidikártyát, de nem csipogott az alaplap, h nincsen benne. Akkor valószínűleg az alaplap kuka?
-
kvio1
tag
Sziasztok!
Van egy Asus M2A74-AM alaplapom és lehet h avval lehet a gond, mert mostanában csinálja azt h bekapcsolom a gépet betölt rendesen viszont képet meg nem ad a videó kártya. Megnéztem egy másik vga-val ugyanaz volt mint előtte. Utána visszaraktam a ami volt benne és most már volt kép minden rendben volt. Hogy tudnám leellenőrizni h az alaplap a hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest