Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Üdv
Adott egy M3A785GMH/128M alaplap egy válogatott 235e proci társaságában. (0,98V -on megy 2,5Ghz-n)
Ezen a lapon van egy HDMI csatlakozó amin keresztül egy FULL HD Panasonic LCD-t szeretnék hajtani.
"rev" 1,4-es 10m-es HDMI kábelt találtam itt az aprón. Jó lesz az hozzá vagy valamilyen másik kell? 3d is lenne rajta nézve."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok
Adott egy Mercury P4M266 NDFSMx alaplap. Amit a kedves eladó ddr1-es rammal tesztelt majd értékesített nekem. Én Sd-rammal szeretném használni. Beállítottam a jumpereket a helyes állásba, próbáltam többféle sdrammal is de nem csinál semmit. Venti pörög és kész. Hogy tudnám életre kelteni???"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok:
Előfordulhat hogy 1 tökéletes több éven keresztül működő MSI P6NGM-FD lap + hd2600xt videókártya csere után (ami egy hd4850 jelent) nem ad képet csak sok reset után. Utánna egyáltalán nem ad képet 4850 el viszont integráltal meg tökéletes.
Meghibásodot lap vagy inkopatibilis egymással a MSI P6NGM-FD + hd4850 ???"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok.
A H61M-VS Asrock lap nem támogat raid módokat?
raid0-át akarok csinálni de nem tudok."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest