Hirdetés
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz csucsu21 #35473 üzenetére
A kábel amit használsz, az a gyári, amit az eszközhöz adott a szolgáltató? Hajlamosak 2 érpáros (4 szál) vezetéket adni az eszközökhöz a 4 érpáros (8 szál) helyett (a csatlakozónál látszik, hogy hány szál van bekötve). Első körben az UTP kábelt cserélném ki egy teszt erejéig.
-
TommyNagz
senior tag
válasz csucsu21 #20300 üzenetére
Mennyire durva a helyzet? Tölts fel egy képet légyszi!
Ha jól tudom a 775-nél nem a proci tüskés, hanem a foglalat, ugye? Orvosi alkohollal kárt nem tudsz benne kárt tenni, viszont a pasztát szépen le tudod vele hozni. Törölgesd meg a CPU-t alkoholba áztatott mikroszálas ronggyal. Ne használj vattát, mert az szétjön, és a kis cafatjai ott maradhatnak és csak súlyosbít a helyzeten. A socketet is próbáld meg nagyon óvatosan kipucolni alkohollal. Persze nagyon vigyázz a tüsikre, ne görbüljenek el. Ha tiszta, akkor a procira egy kicsi pötty pasztát tegyél, és úgy rakd rá a hűtőt (bár ezt gondolom tudod). Gondolom túl lett pasztázva a CPU, ez okozta a bajt. Én is belefutottam már ebbe, egy VGA-nál nem spóroltam vele, és alapjáraton 90 fok volt...mák, hogy nagyobb baja nem lett. Leszedtem róla az egészet, meg a bordáról is, kapott egy diszkrét kis pöttyöt, azóta tökéletes.Szerk.: szerintem próbáld megcsinálni, ha másért nem a móka kedvéért. Persze tájékoztasd a tulajt, hogy nem garantálsz semmit, és örüljön egyáltalán, hogy megpróbálod.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz csucsu21 #20247 üzenetére
(#20249) csucsu21
Világos, de az alaplapgyártóknak is az az érdekük, hogy mindig újat és újat gyártsanak, reklámozzanak.A lényeg itt úgyis az, hogy a te igényeidnek megfeleljen a gép. Alaplapok azért nem szoktak csak úgy tönkremenni, még hosszú évek alatt sem.
Már nem gyártanak olyan lapokat, sőt, a 1155 (Sandy és Ivy Bridge) is kihal júniustól.
Használtan még elcsíphetsz, de reméljük, nem romlik el.
Aki követni akarja, annak 1-2 év már sok idő, nagyon hamar avulnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest