- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
semetka #50317 üzenetére
Szerintem a biosban kikapcsolható, bár ahogy nézem a manual-t nem igazán van benne ilyen. Ha villog, akkor vár valamit, esetleg távolról felébreszthető a gép, és csomagot vár, és azért pislákol időnként. A LAN beállításokat a biosban/UEFIben én próbálgatnám, ha zavar.
-
-
Smiley
addikt
válasz
semetka #43275 üzenetére
Aha, nekem ugyanilyet csinalt valamelyik win7 vagy win8 telepito
Eloszor azt hittem annyi a disk-nek mert egy baromi regi samsung volt, aztan hoztam bele egy masikat es a telepito elso ujrainditasa utan ugyanez fogadott. Baromira nem vagyok kepben a windows-al, es azzal hogy hogyan is zajlik a telepites, de osszekurta az mbr-t, es ebbe valamiert belefekszik a bios. En atraktam ide modba, linux alatt kinullaztam az mbr-t aztan kerestem egy masik win telepitot amivel mar jo lett. -
válasz
semetka #26431 üzenetére
szívesen.
fontos tudni, hogy ez a bill.kombó csak Win7-től fölfelé működik.meg azt is, hogy egész sok okos billentyűkombináció került a Win7-be, érdemes őket átnézni
-
-
törölt tag
válasz
semetka #26334 üzenetére
Semmiben sem különbözik ebből a szempontból egy dVGA-tól.
Hulot: A RAM kihagyása elég necces. Lévén egy számítógép működéséhez feldolgozóegység (tipikusan CPU) és műveleti memória kell minimum. Az alaplap már igazából a valóban használható számítógéphez kell. Minden esetre ha nincs RAM, akkor azt jelezni fogja neked, és nem indul el.
-
csoty
aktív tag
válasz
semetka #26330 üzenetére
Részben tehetsz, mivel VGA-k esetén (akár integrált akár nem) alapvető dolog, hogy a netről szedett legfrisebbet kéne feltenni. Főleg, hogy elég friss a platform, esetlegesen javítottak rajta driveresen.
(#26331) Hulot: Úgytudom sípolnia kell a RAM miatt jelezve, hogy nincs modul/hiba van.
-
TaylorXIII
őstag
-
-
Taifa Díaz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged