Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yagami01

aktív tag

válasz Csorbi #83800 üzenetére

Szerintem nem. Nem állítgattam az alap BIOS beállításon a ramon kívül BIOS frissítés után. Most utána nézve neten ez a beállítás pedig alapból ki van kapcsolva.

Viszont.

Azóta egy kedves illető segített és a ramokat 3200-ról (valaki valamikor pár éve.. azt mondta nem tudnak menni 3600-on 4 modul esetén, csak 3200-on, én ezt megjegyeztem és eszerint állítottam be) a gyári órajelükre, 3600-ra állítottam. És azóta bekapcsol elsőnek. Újraindulásnál teljesen leáll, de elvileg ez normális (2 modullal nem áll le teljesen egyébként). Egyelőre nincs random elsötétülés sem (még a BIOS-ban is elsötétült egyszer, amíg ezeket nézegettük). ROG logó már jó, HDMI-t kellett felcserélni a kártyán... CoD is működik rendesen SSD-ről már, legalábbis egy meccs lement, reggel a menüben újraindult volna a gép (kicseréltem a SATA kábelt és a SATA elosztót kiiktattam). EGYELŐRE úgy tűnik most minden klappol. Remélem így is marad. :)
    Most már csak az van, hogy szükséges-e bármit átállítani a BIOS-ban a gyári beállításokból a ramon kívül. (KÉP1, KÉP2 - tudom, teló, de így egyszerűbb volt : P )

Új hozzászólás Aktív témák