Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. nem tudom hova kellene most ezt írnom, de a következő problémám van. MSI x370 gaming plus + ryzen 24000g, reggel kikapcsoltam, azóta nem kapcsol be. Lap világít, ventik pörögnek, de nem csinál semmit, nem bootol be. csináltam már cmos resetet, memóriákat kivettem, megcseréltem, de semmi. Egy ideje elkezdte ezt, de akkor egy reset elég volt és utána elindult rendesen, de most semmi.
Valakinek ötlet, mi lehet a baj? mág annyi, hogy az alaplapon a cpunak egy 8 pines csatlakozó van, de amit ajánlottak a botba tápot, azon csak egy 4 es van és csak a felébe van ugye bedugva ( igy rakták össze a boltban) ez lehet probléma? Chieftech iarena 500w
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest