- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byga007
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem. Adott egy msi 785g-e53 as deszka és van a lapon egy oc kapcsoló azt szeretném megkérdezni hogy az mire van hatással és hogy kell bekapsolni teljesen áramtalanítva a rendszert vagy csak kikapcsolt állapotban ??
Elöre is köszi a valaszokatNapok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
xutrius
csendes tag
Hello all !
Egy egyszerű szakmai kérdés.HA egy alaplap NEM TÁMOGAT BIZONYOS MEMÓRIAMODULOKAT, akkor elindul vele a gép ? Mégegyszer: BETÖLT-E VELE EGY WINDOWS 7 HA AMD rendszer volt rajta, DE MOST BETÖLTÖTTE az INTEL KONFIGOT IS ?
Honnan lehet kideríteni hogy nem támogatja e a lap a ramot ?
( Tudom alaplap gyártó honlapja )
DE:
Arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán EGY NEM TÁMOGATOTT rammal elindul-e/ MEGY E vele ?
Köszönöm, üdv !
( Sry a nagy betűért isten ments kiabálásnak vegyétek. )
-
xutrius
csendes tag
válasz moonguru #605 üzenetére
ki van már próbálva, megy is az AMD s rendszer AZ INTEL KONFIGON de újratelepítés közben elvileg nem telepíti fel, és memóriára gyanakodnak !
nekem egy DDR 3 KINGSTON 1600 MHZ BLU ramokkal mentek 2x2 gb, de a srácnak 2 memóriával sem megy elvileg!
a kingston ramokkal megye neki mert ott voltam, de mikor hazaértem azt mondja, nem lehet újratelepíteni mert a ram hibát dob..szóval ?
[ Szerkesztve ]
-
xutrius
csendes tag
Hello all !
Egy egyszerű szakmai kérdés.HA egy alaplap NEM TÁMOGAT BIZONYOS MEMÓRIAMODULOKAT, akkor elindul vele a gép ? Mégegyszer: BETÖLT-E VELE EGY WINDOWS 7 HA AMD rendszer volt rajta, DE MOST BETÖLTÖTTE az INTEL KONFIGOT IS ?
DE:
Arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán EGY NEM TÁMOGATOTT rammal elindul-e/ MEGY E vele ?
Köszönöm, üdv !
( Sry a nagy betűért isten ments kiabálásnak vegyéte
-
tomsics
senior tag
Srácok az lehetséges lenne, hogy az Astock h61m/U3S3 lapon nem kedveli a 2*4giga 1333-as Kingmax ramot??Egy huzamba kékhaláloztam.Újra raktam a win7-et erre megint kék.Kicseréltem tesom 2*2giga 1600 Kingston Hyperblue-ra és azóta semmi,egy kékhalál sem volt.
Ő gépébe beraktuk az én Kingmaxaimat és neki tökéletesen megy,nem kap kéket.
Lehetséges lenne,hogy nem tetszik neki a Kingmax??xutrius :Minek másoltad be ugyanazt mégegyszer?!?!
[ Szerkesztve ]
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
freaghill
őstag
azonnali kérdések órájába már írtam, ott azt mondták g a régi biost nem takarította le te[link]ljesen. Szerintetek?
-
ko9
addikt
Üdv!
Kisöcsém régi gépét akartam csöppet feldobni, raktam bele a meglévő 1Gb-os DDR memória mellé még egy 512-est, de a Windows csak 1Gb-ot használ, sőt a BIOSban is csak Total Memory-nak 1024Mb van írva, alatta pedig ott vírít egy 1024Mb-os és a 512Mb-os modul is.
Egy Asrock P4VM800-as alaplapról lenne szó, a BIOS a legfrissebb.
Hogyan lehetne működésre bírni mindkettőt?
Köszönöm előre is.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
DDR333, de már megoldódott... Egyenként külön-külön indítottam velük a gépet, majd megint egyszerre a kettővel, és hirtelen jó lett... Nem is gondolkozom, hogy miért, lényeg, hogy megy
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
tomsics
senior tag
Alaposabban átnézve a listát,lehet meg van a bibi.
Nekem 2*4gb 1333-as van.A listában csak 2 gigás van 1333-as.4 gigásból pedig 1600-as van csak kingmax.Nem tudom ez számít-e??░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
xutrius
csendes tag
Hello all !
DE:
Köszönöm, üdv !
( Sry a nagy betűért isten ments kiabálásnak vegyétek. )
-
Tarill
őstag
Valaki?
-
Byga007
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem. Adott egy msi 785g-e53 as deszka és van a lapon egy oc kapcsoló azt szeretném megkérdezni hogy az mire van hatással és hogy kell bekapsolni teljesen áramtalanítva a rendszert vagy csak kikapcsolt állapotban ??
Elöre is köszi a valaszokatNapok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Tarill
őstag
abban segítsen nekem valaki légyszike hogy az asrock alaplapomban az uefi biosban a cpu hűtő eddig azon volt hogy mindíg maximumon menjen de átraktam auto-ra és alatt valami beálítás volt 50 celsius és level 9 az az hogy 50 fok felett felrakja 9 es szintre? vagy hogy van ez?
(azért én levettem 48 fokra...) -
Fatalityy
tag
Sziasztok!!!
Lenne ez a gép:
AN9 Fatal1ty 32X
X2 6400+be
2X2 ddr2 1066
2x1 ddr2 800
MSI GTX 560 1GB
1TB samsung HDD
Hiper Type-r 580W moduláris tápEgy ideje játszadozik velem!Eddig le le kapcsolt magától random szerűen,mindegy hogy neteztem vagy játszottam vagy filmeztem.Sokan írták bisztosan táp.
Táp bemérve ok
memók ok
hdd ok
vga ok
proci ok
Pár napig hagytam,szétszedtem,portalanítás igaz nem volt az,újrapasztázva minden stb.
gép összerak,táp bekapcs ledek világítanak kapcsolom a gépet SEMMI!!!Na mondom most mi van,akkor tuti táp minden lehúz csak proc,mem,vga megint semmi,másik táp igaz gyengébb semmi.Szerintem lap behalt,pár nap eltelt gondoltam még egy utolsó próba gép összerak start ELINDUL!!!Toltam rá gyorsan egy win 7 64bit ultimate-et.Driverek fel.Szépen felment minden hiba semmi.Gépet lekapcsoltam,mondom kicserélem a bios elemet mert megint elfelejt minden,1hónapja cseréltem!!!Na és akarom kapcsolni ledek viágítanak megint semmi.Bár ahogy nézem az egyik led nem.Most akkor alaplap vagy mi a nyavaja.
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Kobold190
aktív tag
A tegnapi kérdésemre visszatérve, lehet a memó annak az oka h nem megy a lapban a tuning?? haverhoz elvittem tegnap este a procit, nála a ddr2 vel 3.7 et értem el a 240 essel, itthon meg 100 MHz et nemtudok kihozni belőle
-
Kobold190
aktív tag
válasz agressiv #635 üzenetére
szerintem vagy a ramokkal van a gond, vagy a lappal, mert havernál simán megy a ddr2 esekkel, kingmaxot rendeltem, kingston lett belőle, mert nemvolt más a raktáron, hát ennyit ért nemtudok vele mit csinálni, ha hozzányúlok az FSB hez vagy máshoz akkor már nemindul el a lap
-
Kobold190
aktív tag
viszont ha nem bántok semmit, csak a memókat teszem 1600 ra akkor gond nélkül megy tuning nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
r6002 floating point support not loaded -ez mi a fenét jelent? a gép állandóan restartol, bluescreen, meg ez az üzenet....
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
atti_2010
nagyúr
válasz Kobold190 #642 üzenetére
Az Asus jóval több lapot csinál tehát normális hogy több pusztul viszont egy fasorban sincs a Giga vele, de lassan már az Asrock- MSI-vel sem.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest