-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
válasz kicsipapucs #14125 üzenetére
Teszteltem őket egyenként és másik slotokban is! 0 error!
Balfék voltam!
1 hosszú 4 rövid van ha cmosresetelek!
És CPU FAN error.
De akkor win memodiag mire ír hardware hibát?
Vagy a deszka a ludas?
CPU sem Prime sem LinX alatt nem fagyott! -
-
tomtom9
tag
fx8120 és fx8150-nek milyen alaplapokat ajánlotok? Miért?
-
Werkly
őstag
Intel ME 8.1 incomplete. Miért nem telepíthető ez a frissítés Asus deszkára?
-
pepe919
csendes tag
válasz tomtom9 #14159 üzenetére
Hi,
ha 8 magos procihoz alaplapot választasz mindenképpen olyant keress ami minimum 900as chipsettel rendelkezik mert azok tudják teljesen kihasználni a 8 magos procik erejét. A márka igazából mindegy.
Még annyi hogy, ha gondolkodsz az Fx-8150-es procin is akkor inkább gondold meg a 8320-ast kicsit olcsóbb és erősebb vmint újabb is. Nekem Fx-8320-as (43000Ft) van egy MSI 970A-G46(21000Ft) alaplapon. Friss biossal a tejles támogatottságért. Még a legújabb játékok se tudják 50% fölé vinni a terhelését. Ha nem Msi-t választasz akkor jól nézd meg a támogatottságot mert Pl. a Gigabyte kicsit lassan szokott ilyenekkel foglalkozni.[ Szerkesztve ]
Pepe
-
pepe919
csendes tag
válasz tomtom9 #14165 üzenetére
Asrock márkát annyira nem ismerem, mert amikor a alkatrészről döntöttem az olvasott és hallott felemás tapasztalatok miatt úgy döntöttem hogy egy fixen jó márkát akartam választani ezért lett MSI, szóval nem tudok érdemben segíteni ezzel. Olyan jobban tudna segíteni akinek ez van vagy már volt Asrock-ja.
Pepe
-
fatal1ty1984
őstag
válasz tomtom9 #14167 üzenetére
itt ph-n már olcson lehet venni asus sabertooth lapot full garost amiben már 990fx chipset van.elkell a 970-et már felejteni mert szerintem az a 3-4k árbeli külömbség már megéri ,hogy az ujabb legyen benne.láttam valamelyik nap 30-ért már crosshair v lapo is,na az már kielégitö nemrég adtam el az enyémet mert i7-re váltottam
-
spista222
addikt
-
tomtom9
tag
Tehát akkor egy Asrock 990FX Extreme3 jobb választás mint egy 970FX Extreme4? a 990-es +2-3ezerrel drágább...
-
bluyoo
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #14170 üzenetére
Miért adná le stabilabban a feszt? (Szinte) megegyezik a két lap tápellátása. Még ha egy 990FX Extreme4 -ről lenne szó.
Bazinga!
-
MeroM
senior tag
jóestét kérdésem a következő lenne: h61 és a hp67 között mi a különbség? mert most a hp67 ben van ugyanaz a vga ami az előzőbe is volt és jobban melegszik:S kitakarítottam, újrapasztáztam már 2x is de akkor is jobban melegszik ebben a lapban pci-e 3.0 ás támogatás is van míg az előzőbe elvileg csak 2.0 volt esetleg emiatt van?!
-
bluyoo
nagyúr
Hát nem hiszem hogy köze lenne hozzá a chipset-nek. H61 , P67 (gondolom a hp67 ez lenne ).
"ebben a lapban pci-e 3.0 ás támogatás is van míg az előzőbe elvileg csak 2.0 volt esetleg emiatt van?!" Ahhoz megfelelő CPU és VGA is kell de szerintem annak sincs köze a melegedéshez. Egyáltalán milyen hardverekről beszélünk?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Turbolada II
őstag
Helló
A kérdés a következő: ez az [link] alaplap támogatja-e az új grafikus felületű bios-t?
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
sgergi
veterán
válasz Turbolada II #14176 üzenetére
Hagyományos bios van rajta a manual képei szerint.
-
MeroM
senior tag
válasz Turbolada II #14176 üzenetére
tanusítom sima bios van rajta nem UEFI ! majdnem ugyanez a lapom van csak HP67
-
spista222
addikt
válasz Turbolada II #14179 üzenetére
Ha lehetne akkor a BIOS-ok között meg lenne jegyezve az UEFI és a sima.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
-
bluyoo
nagyúr
A H61 és a H67 között meg aztán még kevesebb különbség van kb. a RAID-ben ki is merül.
A PCI-E teória is kihúzva mert sem a CPU-d sem pedig a VGA-d nem támogatja.
Szóval máshol kell keresni a gondot pl. új ház ha lett cserélve vagy a házventik mennek kisebb fordulaton az eltérő vezérlés miatt. Más VGA driver más beállítás .....Esetleg 2. kijelzőt nem csatlakoztattál a VGA-ra?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #14184 üzenetére
Írta hogy i5 2310. Bár tényleg irreálisan alacsonynak tűnik (vagy hideg szobában van). Nekem ugyan az a CPU Alpenföhn Nordwand-al hűtve 21fokos szobában 29fokos 3órával bekapcsolás után (és H67 -es chipset).
Bazinga!
-
MeroM
senior tag
válasz fatal1ty1984 #14184 üzenetére
egy moddingolt Thermaltake ISGC-400 al
-
sdavic01
tag
SziasztoK!!
Van egy Abit ip35-e alaplapom és kb. 2-3 napja csinálja azt, hogy este kikapcsolom és másnap délután bekapcsolom és nem jön be semmi a proci venti a megszokottnál 2x gyorsabban pörög és semmilyen jelet nem ad magából tök sötét kép. Azt szoktam hogy kiszedem belőle az elemet kihúzom hátul és hagyom 10-15 percig állni utána vissza minden és nagy nehezen elindul. Eddig még soha nem csinálta ezt valami megoldás ??
[ Szerkesztve ]
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok van egy ösrégi alaplapja az eggyik barátomnak s478 as ha jol tudom.A lényeg az ha nincs rádugva vinyó akkor elkezdi az xp-a telepitést és amig a vinyóra nem kezdené ell a dolgokat telepiteni addig megy is rendesen a telepités viszont ha rádugom a vinyót akkor addig jutt ell a hogy a számitógép hardverkiépitésének vizsgálata és onnantol nem megy tovább Gép megy de a dvd olvasó nem olvas csak fekete kép van
0631 7710098
-
Dave-11
tag
Alaplapokat nézegetek mostanság, és igazából csak azt néztem, hogy a proci amit szeretnék belemenjen, de feltűnt valami fura. Az alaplap nagyon kicsi, tehát nem ehhez a nagy gépházakhoz való, hanem azokhoz a kis fektetett gépekhez. (pl.: ASRock N68-VS3 UCC)
Most csak tévednék, tehát ezt is bele lehet rakni nagy gépházba, vagy más fajta méretben kell alaplapot néznem? Ha más méret kell tudnátok adni egy kis útbaigazítást?
Köszi!:D Semmi :D
-
sdavic01
tag
hogy kell bios-t frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- MSI MAG Z390 TOMAHAWK Eladó! 29.900.-
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest