Aktív témák
-
SirKero
őstag
Üdv.
Melyiket javasoljátok a három alap lap közül:
Gigabyte GA-G31M-ES2L 10 190 Ft.
Gigabyte GA-P41-ES3G 13 325 Ft.
Gigabyte GA-EP41-US3L 13 650 Ft.Köszi.
-
SirKero
őstag
Üdv,
Gigabyte GA-770T-D3L alaplap + AMD Athlon™ II X2 250 processzor.
A Everest és az SpeedFan is azt jelzi,hogy a processzor 80 fokos de magonként csak 38 fok.
A bios mutatja a rendes hőfokot.Újabb bios nincs.
Tegnap vettem őket érdemes-e vissza vinni garanciába? -
SirKero
őstag
Üdv.
Az után érdeklődöm,hogy az MA-770T-UD3 rev.1.5 alaplapon számít-e ,hogy a nyolcas vagy csak négyest táp csatlakozót használok. Müködni azzal is müködik csak az érdekelne,hogy érdemes-e vennem átalakítót mert a tápon csak négyes van gyárilag. -
SirKero
őstag
Ha az én hozzá szólásomról van szó akkor kettőt sípol és aránylag hosszan.
De csak akkor ha sokáig áll a gép. Tehát este kikapcs reggel be akkor csinálja. Ha kikapcsolom és fél óra múlva vissza akkor nem.Akkor csak meg áll egy pillanatra a venti majd elindul rendesen sípolás nélkül. -
SirKero
őstag
válasz
bubuka0267 #37271 üzenetére
Most beszéltem az üzlettel ahol vettem azt mondják hogy vigyem be az egész gépet és megnézik.
Mintha ez olyan egyszerű lenne Vecsésről felvinni egy komplett gépet Pestre. -
SirKero
őstag
válasz
bubuka0267 #37266 üzenetére
Szia.
A hűtő venti vadi új ( pénteken lett véve ) a táp most lett ki takarítva és mint írtam az előző hűtővel semmi gond nem volt. -
SirKero
őstag
Üdv.
Mivel nem találom a saját fórumát itt próbálok segítséget kérni.
Van egy Cooler Master Hyper 212 Plus hűtőm ami az indításnál nem indul el rögtön. Egy párat fordul aztán megáll utána megint egyet kettőt elkezd a gép sípolni és akkor elindul rendesen. Az előző hűtővel nem csinálta.
Tudom hogy hőmérséklet függő de akkor sem természetes szerintem ez így.
Félek ne hogy tönkre menjen a procim e miatt. -
SirKero
őstag
Üdv
Gigabyte GA-73PVM-S2H lap nem látja az USB csatlakozókat sem ami magán a lapon van sem a ház előlapján lévőket.
Viszont a PCI slotba tett USB működik.
Van valakinek ötlete? -
SirKero
őstag
Üdv.
GA-MA770T-UD3P (rev. 1.0) alaplap mostanában állandóan fel dobja az
"Egy jack csatlakozót csatlakoztattak" feliratot pedig hozzá sem lett érve a csatlakozókhoz.
Win7 32,bit.
Xp. alatt nem csinálta.
Ötlet hogy mitől lehet? -
SirKero
őstag
Erre (#35749) SirKero valaki?
-
SirKero
őstag
Üdv.
Gigabyte GA-73PVM-S2H alaplap kikapcsolás helyett újra indul.
Mi lehet a gond.
Biosból a legfrissebb / F9E / van fenn de próbáltam az utolsó nem Beta verzióval / F8 / is.
Köszi a segítséget előre is. -
SirKero
őstag
válasz
waithEard #33137 üzenetére
Szia.
Aqua. Én az árlistájukat néztem + az árgépen.
A szervizben azt mondták ha nem tud a nagyker másikat adni akár + ráfizetéssel egy jobbat is kérhetek helyette ezért érdeklődöm.
M.C.-be persze,hogy jó de ha van rá lehetőség,hogy abban az árban amiben véve anno ( 20 980 Ft. ) választhatok akkor már egy jobbat is kinézhetek magamnak -
SirKero
őstag
Hali.
Egy hete adtam be garanciális szervizre a GA-MA78GM-S2H lapomat.
Ha nem tudnak vele mit kezdeni / és kapni már nem lehet / szerintetek melyik típust válasszam helyette ami legalább ezekkel a paraméterekkel rendelkezik ?
Media Centerben használom.
Feltettem a kérdést a saját fórumán is de ott sajnos nem sok mozgás van -
SirKero
őstag
Üdv.
PHENOMII 955 X4 proci alá melyik lapot javasoljátok és miért:Gibabyte MA770t-UD3P
Gigabyte MA785GT-UD3H
Gigabyte GA-770TA-UD3 -
SirKero
őstag
Gigabyte MA78GM-S2H alaplap biosában hol lehet ki-be kapcsolni az Ganged és az Unganged módokat.
A lap saját topic-ja nem nagyon él ezért itt tettem fel a kérdést. -
SirKero
őstag
válasz
szacsee #18795 üzenetére
A boot alatt látja a 4GB-ot és le is teszteli de már a windows csak 2,5GB-nak kezeli. Az előttem szólóknak igazuk van miért nem teszek fel 64BIT-es rendszert.
Próbáljak másik biost ezek szerint?? Mondta már olyan lehetőséget is,hogy az alaplapi chipset nem tudja kezelni a 4GB-ot. Az alaplap honlapján a leírásban ez szerepel:
Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots -
SirKero
őstag
Hali.
Kérdésem a következő: számít-e az hogy milyen bios van a gépen abban,hogy a windows mennyi memóriát lát?? Ugyanis a 4X1GB 1066Mhz. Kingmax memóriáimból nem hajlandó csak 2,5GB-ot kezelni bár mit csinálok veleEsetleg rendelkezik valaki ezzel a deszkával és neki működik rendesen.
A lapom GA35-DS3 Rev.1.0 most az F13a bios van rajta. -
SirKero
őstag
Valakinek ötlet a 14959-es problémára???
-
SirKero
őstag
válasz
Freddy TNT #14968 üzenetére
A csont fekete képernyő stimmel itt is. A ventillátor megy de más semmi életjel / pl. nem sípol a bekapcsolásnál / Próbáltam más azt is ,hogy nem a 6pin-es csatiról adok neki feszt hanem az átalakítóval amit adta hozzá de így sem műxik
Átrakom az én szintén Gigabyte lapomba és már megy is -
SirKero
őstag
válasz
Freddy TNT #14961 üzenetére
Természetesen a plusz 6pin-es csati is fenn van a táp pedig több mit elég 550W Chieftec.
Egyébként amig az én alaplapomban volt egyszer elfelejtettem rádugni a +12V-ot de ugy is elindult csak amikor 3D alkalmazást indítottam el akkor lett fekete képernyő. -
SirKero
őstag
Hali.
Gondom a következő. Adott egy Gigabyte GA-73PVM-S2H alaplap amiben egy Gigabyte 8800GT videó kártyát tettem. De nem működik benne sehogy sem.Lekapcsoltam az alaplapi vga kimenetet de az sem segített. Van a családban még egy ugyanilyen lap abban sem megy. Hogy cifrázzam abban egy Galaxy 9600GT működik tökéletesen amit kipróbáltam az első deszkában és az sem megy benne. Viszont amiben megy a 9600GT / második lap / abban a 8800GT már nem megy. A kártya jó mert az én alaplapomban működik.
Van-e valakinek tapasztalata a fenti / Gigabyte GA-73PVM-S2H /alaplappal kapcsolatban vagy ötlete,hogy mitől lehet ez.
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest