Aktív témák
-
Gabboo
tag
válasz
joe2005 #38526 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors reakciót! Másik kártyával nem próbáltam, de azóta sikerült megoldani a problémát, egyrészt a memóriák nem voltak a megfelelő slotokban (egy kék+egy fekete a helyes elrendezés) másrészt pedig a lehető legújabb vga driver feltelepítése segített.
Üdv, Gabboo -
Gabboo
tag
Üdvözlet!
A napokban vettem egy Asus M4A77T alaplapot, Athlon II X2 240 procival és 2x2G Kingmax 1333MHz-es memóriákkal. A gép általában szépen megy (bekapcs-boot-használat-kikapcs), de akármilyen (akár win, akár BIOS) restart után nem akar képet adni. A videókártya egy Asus x1950pro, eddig hibátlanul ment, a BIOS-t frissítettem a legújabb 2301-es verzióra, a memóriákat a kék slotokba raktam (ahogy a manual írta, de a feketékben is próbáltam...), eredetileg BIOS-ban mindent AUTO-n hagytam, most fixáltam a memória sebességét 1066-ra (elvileg a proci ezt szereti), de a jelenség még mindig tapasztalható.
Akinek ugyanilyen lapja van, kérem ossza meg velem a tapasztalatait, ha pedig valaki tudja a megoldást, ne tartsa magában!Előre is köszönöm!
Bye, Gabboo -
Gabboo
tag
Üdv!
Következő lenne a kérdésem: tud-e valaki olyan alaplap(ok)ról, melyek AMD K7 alatt rendelkeznek a következőkkel: SATA, AGP és ISA (!!) port, ráadásul még lehet belőle az országban.
Előre is köszönöm!
Bye: Gabboo -
Gabboo
tag
Segíííícccsssééééég!
Valaki esetleg erre nem tud egy (akár alternatív) megoldást?
A helyzet az, hogy egy különös Compaq alaplapról van szó, amihez a megszokott négy csavaros hűtőkeret nem jó sajnos. Olyan fémlemez kellene az alaplap hátuljára, amin csak két luk van (így).Már gondoltam arra, hogy veszek egy fémlemezt, jól megvágom kellő méretűre, fúrok bele két jól pozícionált lyukat, a proci alatt meg kivágom a közepét. Aztán valami gumibak közbeiktatásával odacsavarozom.
De azért ha lehet, mégis csak valamilyen gyári kelléknél maradnék... Helpmíplííz!!Köszönöm: Gabboo
-
Gabboo
tag
Üdvözlet!
Már adtam fel egy hirdetést az ügyben, de hátha itt valaki tud megoldást a dologra. Szóval egy Compaq P4 laphoz keresek a lap hátuljára hűtő lefogatókeretet.
A probléma a következő. Egy eredeti Compaq fekvő házból kellene átépíteni a lapot egy álló házba, azonban a szabvány ATX lefogatási pontokon felül még kettő kellene, mert a proci hűtője is oda volt csavarozva az eredeti házhoz. Tehát kellene valami a lap hátuljára, amibe a két csavart betekerve megtartja a proci hűtést. Itt van kép hozzá a lapról.
Előre is köszönöm!Bye: Gabboo
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest