- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Aktív témák
-
bersekh
tag
Hello!
MSI K9A2 platinum lapom van(volt).A live update-tel letöltöttem a legfrissebb bios-t.win alól telepítettem( eddig minden bios-t így raktam fel) és amikor telepíteni akarta menet közben lefagyott azután elkezdett sípolni. Amikor elkezdett sípolni kinyomtam a gépet és azóta ha bekapcsolom se kép se hang semmi. még a bios-ig se érek el. Ha valakinek van valami ötlete ne tartsa magába.
köszi
-
bersekh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #31159 üzenetére
Ja és még egy kérdés.Milyen márkájú tápot vegyek?ne legyen túl drága de azért bírja is egy darabig.Köszi
-
bersekh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #31159 üzenetére
Hello!
Oké, megpróbálom egy másik táppal és ha jó akkor veszek is egyet.Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
bersekh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #31156 üzenetére
Úgy emlékszem ugyanekkora teljesítményűvel próbáltam.Akkor a táp lesz a gond?
-
bersekh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #31154 üzenetére
400 wattos Mercury.Próbáltam már más táppal és azzal is ugyanezt csinálta.
-
bersekh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #31151 üzenetére
Most úgy van minden ahogy leírtál.Már úgy 1 órája megy a gép.Ki se merem kapcsolni mert félek nem indul el megint.Ez is nagy nehezen sikerült.A másik videókártyát már próbáltam azzal is ugyanezt csinálja.
-
bersekh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #31147 üzenetére
Értem.Akkor nem gond ha van rajta táp.Az elöző kérdésemre nincs valami tipped hogy hogy tudnám bekapcsolni ugy a gépet hogy ne kelljen órákat bajlódni vele?
-
bersekh
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #31140 üzenetére
A CPU alapórajele:2,6 és a legfrissebb bios van rajta.
a lapon a legelső pcie csatlakozó felett van egy JPWR1 csatlakozó arra kell áramot dugni?
mert valahol láttam a képeken hogy csatlakoztatva van rá tápkábel valahol meg nincs.Ja, és mióta írtam még nemrég sikerült úgy elinditanom a gépem hogy betöltse a win-t.De már most megint nem akar elindulni.
-
bersekh
tag
Hello Mindenkinek!
Egy MSI k9a2 Platinum lapom van néhány problémával:
1.Ha bekapcsolom a gépet elindul de nem jön be semmi,se a monitor se nem csipog se nem sípol.
2.Bekapcsolom a gépet nem jön be a monitor, de sípol (1hosszú, 2 rövid utána néztem videókártya probléma,de windows alatt semmi gond nincs a kártyával)
3.Ha normálisan elindul bejön a monitor is akkor meg kiír valamilyen tuningolási próblémát, pedig nincs is a gép tuningolva (megnéztem ezt írja ki: Warning!!! The previous performance of overcloking is failed, and the system is restored to defaults setting)Ami a lapba benne van:
Amd Athlon x2 5000+
Kingmax 2gb DDRII 800Mhz ram
Nvidia geforce 7600gtAzóta ajánlottak egy teljes bios resetet de az sem segített, azóta el sem tudom inditani.Egyfolytában ha bekapcsolom az első probléma áll fent amit fentebb leírtam.
Valaki segítsen mert már nem tudom mit kezdjek vele!Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- Eladó Gamer PC félkonfig : Asus UEFi HDMi-s alaplap/Core i7 k-s proci/hűtés !
- Eladó PC félkonfig : Gigabyte UEFi alaplap + intel Core i5 processzor + hűtés !
- Eladó Gamer félkonfig : ASRock Gaming Fatal1ty alaplap/16GB DDR4 RGB/i7 6700/hűtés !
- ASUS Z97-AR + 4790K + 32GB félkonfig
- Corsair Vengeance 2x4GB DDR4 3000mhz
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest