Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DonThomasino #49910 üzenetére
Köszönöm szépen,engem igazából az érdekelne,hogy a linkelt képen alján lévő Boot eszközök közül melyik a hdd és a CD-rom ikonja? Van ott két teljesen egyforma ikon melyik micsoda,gondolom a negyedik ikon a külső hdd,a második pedig az usb,de a maradék kettő közül melyik micsoda melyik a hdd és melyik a cd-rom?azt már láttam neten,hogy az egérrel egyszerűen "fogd és vidd módszerrel lehet a boot sorrendet beállítani.
-
törölt tag
Sziasztok!Hamarosan meglesz az új asus alaplapom amin EFI bios lesz,nem használtam még soha sem ezt a biost,engem igazából a bootolás beállítása érdekelne leginkább,mert ez egy rendszer újratelepítésnél fontos.Le tudná írni nekem valaki röviden,hogy hogyan működik pontosan a boot beállítás ASUS EFI biosban.Ezt a képet találtam ezen esetleg el tudná valaki magyarázni,hogy melyik a merevlemez,dvd meghajtó stb.[link]
-
törölt tag
Köszönöm a segítségedet,leírnád,hogy te miért választanád?Csak a lényegesebb okokat.Nagyon köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek melyik alaplapot érdemes megvenni?Semmi extra nem kell,egy alsó-középkategóriás gépbe menne.A megbízhatóság és a stabilitás a lényeg. Ezek alapján melyiket vegyem szerintetek?Előre is köszi a válaszokat.
-ASROCK G31M-S alaplap
vagy
-Msi G31TM-P21 alaplap
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest