Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Sósperec #41701 üzenetére
Hát szerintem sem sok van akkor hátra neki, nekem az egyik régi Abit KN8 NF4 Ultra alaplapommal volt ez, a gyári ventis kis szar hűtője zörgött ezért lecseréltem egy passzív Zalman bordára aminek az lett az eredménye hogy mocskosul melegedett a lap, főleg nyáron, 55'C+ volt, égetett. Raktam elé egy 8cm-es ventit úgy 50-55 fokos volt, szerintem nem sokat számított a venti mert ugyanúgy égetett... Szóval úgy kb 1 év után egy ominózus STALKER-ezés közben nagyon sokszor meghaltam, sokat kellett reloadolnom. Egyik visszatöltés közben bevillant egy csík a monitoron, pattant egyet a hang és onnantól a gépemnek annyi volt. Ki lett cserélve az alaplap, egy ugyanolyanra. Azon is egy ugyanolyan passzív Zalman hűtőborda volt. És 1 év után az is ugyanúgy megadta magát, az is ugyanúgy melegedett... Szóval lehet hogy jobban jársz ha veszel egy olyan lapot amin normális hűtés van
-
PeL
addikt
válasz
Sósperec #41696 üzenetére
Tapizós módszert nézted? Azért Vigyázz meg ne égessen
Hogy valóban forró-e vagy a szoftverek írják ki tévesen az adatot. akkora hőfok szerintem már nagyon sok lenne, a VGA-m nincs ilyen forró ebben a baromi melegben játék közben... Ha meg tényleg annyi akkor nem ártana egy nagyobb hűtőt nézni a cuccra
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest