- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Nos, akkor már vannak ilyenek is, de azért lássuk be, hogy a Ventusoknál az RGB hiánya nagyban korlátozza a felhasználhatóságot, hogy a teljesítményről már ne is beszéljünk
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
PuMbA
titán
A régebbi tesztekre visszaemlékezve és úgy tudom, az EVGA-k sosem tartoztak a leghűvösebb és a leghalkabb kártyák közé. Az ASUS Strix-ek és az MSI Gaming X-ek ebben a tekintetben jobbak voltak, ahogy kolopele is írta. Az EVGA-k esetén a garancia és a támogatás volt a jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ermac
tag
Evga volt a legjobb szerintem, én asus-ra csak panaszt hallottam, mivel már nem lesz Evga nemtudom mi lesz a favorit számomra
We are Many You are but One
-
kolopele
nagyúr
Szokás szerint megint az Asus (főleg a Strix) meg a Gaming X hűtése a legjobb, a legrosszabb meg a Gigáké jó szokás szerint, plusz még ha a ventik is zörögnek, egyenesen remek vételek lehetnek Azért az elég durva, hogy egy közepes hűtésű 6700XT hot spotjával vetekszenek ezek a Gigák, ráadásul 3000 rpm - es venti fordulat mellett. Ez így már eleve borzalmasan hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
#1-ban a második sor neked szólt...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
Méretükhöz képest a 4060-as Ventus-oknak jól teljesít a hűtése.
Ja, de az Asus 23, az MSI meg 20 cm hosszú... ITX rendszereknél ez számít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest