Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Ja, értem, azt hiszem. Szóval felhasználó kérdez valamit, akkor először embeddig alapján kigyűjtöm a saját akármekkora DB-ből a valószínűleg kapcsolódó top valamennyi részletet (szóval kvázi az is AI alapú szűrés, de simán vektor távolság alapján), és csak azt rakom a kérdés elé felvezetőnek. Amúgy CharGPT 4-nek már vmi 30000 token a limit.
De szóval, az eredeti kérdésem, hogy vajon mennyire megbízhatóak ezek? Mert azért pénzügyi és hasonló témában szomorúságra adhat okot felhasználói oldalon, ha megb*ssza az APEH, mert pl. egy-két számla kimaradt a válaszból, mert épp úgy álltak a csillagok.
-
-
ddekany
veterán
"Meg tudom kérdezni az AIt-t, hogy például, hogy melyik szerződésem jár le 2 éven belül"
Ezekben mennyire lehet vakon megbízni? Felteszem itt a saját dokumentumok hasonló jelleggel vanna felvíve, mint ha chat-ba bevágólapoznád (csak nyilván API-val), és utána jön a végére a kérdés. Szóval a tudás elvileg meg van neki, de... mit tudom én, kicsit kaotikusna tűnt nekem a cucc, 3.5 alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Napelem
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest