Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz
markknight #24 üzenetére
Ha szórakozni akarsz [link] főleg saját karakterek alkotásan után poén
-
kilua
senior tag
válasz
markknight #19 üzenetére
Elvileg azóta lett butább az ingyenes GPT 3.5 amióta kijött a fizetős gpt4.
Ami mellesleg kipróbálható Bing chatben de az nem ugyanaz de látszik hogy a gpt4 szebben fogalmaz. Jó arra már ott kérdezek rá Google helyett ha pl elakadtam egy játékban, vagy ha egy termék specifikációjan érdekel.
Egyébként azt hogy néha agresszív lesz már javították. Én egy vicces esetbe futottam bele: a parancsai szerint azt hiszem nem derülhet ki hogy ő gpt 4, de a weben található információt össze kell foglalkoznia. Rákerestem hogy keressen rá hogy próbálható ki gpt4 Bing chatben leírta, utána azt mondja hogy ő nem a Bing chat, csak egy egyszerű csevegő modul a keresőben. De már azt is javították.
Egyébként érdekes hogy hiába vettek ki bizonyos nsfw dolgokat a training adataiból hogy ne irhasson olyant mégis a többi alapján képes olyant írni. Amíg bújt működő DAN script (a haverom mesélte : )
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest