- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a hallucináció, az előítélet, sőt az ms féle mutációban a konkrét agresszió azért ja, veszélyes lehet, mert ha egy mentálisan kevésbé stabil, esetleg eleve problémás user kerül elé azért... Simán hitlerhez hasonlított az ms botja embert, beszólogatott de így nagyon rideg dolgokat...
Viszont az iskolai alkalmazás szerintem nem veszélyes... Ha egy gpt meg tudja oldani a dolgot az csak annak a jele, hogy változtatni kéne a házifeladaton... Értem én hogy pl egy foglamazást -akár majd egyszer- meg tud írni 5-ösre, de azért valljuk be, erre inkább az kéne legyen a válasz hogy értelmes feladatokat adunk a diáknak... Értem én hogy nagyon fontos Ady versek elemzése, meg tudni hogy nepál ásványkincsei mik, de ehelyett mondjuk ha alapvető pénzügyi és jogi ismereteket oktatnának, akkor nem kerülne ki tömegével diák érettségi után úgy, hogy nem látott mondjuk autó-ház adásvételit, nem tudja hogy milyen buktatói lehetnek, mire figyeljen, hogy mi a thm, milyen befektetési lehetőségek vannak milyen kockázatokkal, biztosítások, etc etc etc...
Ott a wolfram alpha... Már amikor én jártam egyetemre is volt, sőt kvajól működött akkor is. Az is valamilyen szinten egy """""ai""""" bedobod hogy mit akarsz megoldani és lépésről lépésre kiköpi hogy hogy kell megoldani... Biztosan volt aki beadandót részben vagy egészben ezzel oldott meg... Én meg arra használtam hogy az idióta tanár munkáját végezze, és lássam hogy jutott el a megoldáshoz. Többet tanultam matekból az alpha-tól mint az előadótól, és ez azért szerintem nem mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a One UI 8 frissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest