Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Ácsi, tudod értelmezni?:
" Iszonyú kínos helyzet az AMD-nek, hogy sok program nagyságrendekkel gyorsabban fut a CUDA-nak köszönhetően a régi 1070Ti-omon, mint az új RX 6700XT-n. "
Segítek
Egyik AMD sem rendelkezik CUDA maggal, más architektúra! A szoftver fejlesztők CUDA magra optimalizálnak, ez mondjuk azért van mert az Nvidia a boss, kb 75% piaci részesedés körül.
Megvan a Gsync történet? Most már freesync is elterjedt, érted "free". Megértem, hogy az Nvidia szeretne monopol helyzetben lenni, nincs messze tőle és mindent lenyomni a VGA vásárlók torkán erőből, nem gondolva rá nekik mire van igényük. Szerintem gusztustalan a hozzáállás részükről, persze értem le akarja uralni a piacot, ez az AMD nedves álma is. AMD kicsit korrektebben áll a piachoz, nem tolja fullba a kretént. Mielőtt bárki fanboy vádjával élne, mindkét gyártótól van termékem. Nekem nem szimpi az a bőrdzsekis csávó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest