Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az IOS pont azért volt biztonságos, mert kb semmit sem engedtek a felhasználónak, úgy kezelte őket mint a 12 éves kölyköket.
Nem csak neked.
Ez esetben nem korlátoz az Android vagy a Google. Legalább is nem a felhasználót korlátozza.
Felénk gyakori (volt) a következő tartalmú SMS üzenet.
"Anyu ez az új telefonszámom írj rám a .... appban. Nagyon sürgős."
Az appban ráírás eredménye az azonnali pénz kérés. A barát majd el megy érte és a jelszót is megadják, nehogy más kapja meg a pénzt.Az első kampány napokban jött néhány. Utána már csak a blokkolás információja.
A telefon hívások egy része után - gondolom amik sok hívást kezdeményeznek - rákérdez az Android, a hívás értékelésére. A saját mobilszolgáltatóm eladás próbálkozással zaklató szolgáltatását küldtem a feketelistára.
-
Fritz Teufel
addikt
Engedd meg, hogy én eldöntsem, hogy mi kerüljön ki rólam és mi nem, nem vagyok már 12 éves gyerek. Az iOS pont azért volt jó, mert a felhasználókat úgy kezelte, ahogyan kell. Pont az a lényeg, hogy ne legyen nehéz rendet tartani! Mióta nem így van, ömlik a s*ar. Imádom, hogy a nyomi felhasználók miatt szétcseszték az addig jól működő rendszert és csak tovább fogják barmolni, LEHÚZVA az Android szintjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest