Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
(csak érdekességként)
Németeknél amúgy tök másképp ment az egész. Alapból -250€ kedvezmény járt, ha akármilyen (akár törött) okostelefont beküldesz, vagy még több, ha működőt (de annyival nem fizetett többet azokért). Ezen kívül létezik egy Samsung Shop nevű app, ha abból rendelsz, -10% kedvezményt kapsz egy speciális kuponkóddal az exkluzív színekre, és -5% a normál színekre. Múlt héten ezt lehetett még kombinálni egy -5% Samsung Members kuponnal, és az előrendelők kaptak egy ingyenes Watch6 kupont, vagy pedig -50€ további kedvezményt. Ezen felül még egy ingyenes "művész" (egyedi mintázatú, szerintem ronda) tokot is be lehetett húzni egy speciális kóddal.
Viszont a Samsung cseppet elrontotta az előrendelési Watch6 kuponok kiküldését, én pl. péntek este kaptam meg, amikor már rég leadtam a rendelést. Az első pár napban viszont a webshop is rosszul működött, és minden kupont elfogadott egymáson, így tudtam 1046€-ért venni -10% -5% és -50€ kuponokkal egy 1TB-s modellt, mások meg kicsit drágábban ingyenes Watch6-al ugyanezt (a -50€ kupon nem ment együtt a Watch kuponnal).
Szóval "nyugaton" azért jóval nagyobb kedvezményeket adtak, nem csoda, ha "kirabolták" a Samsung webshopot. Viszont tavaly meg Magyarországon voltak ezek a hibás működések, és lehetett durva kedvezménnyel S23U-t rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1 humoros
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest