Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
Mármint mit nem hiszel, hogy kamu email volt?
Nekem nem is tudom amúgy van-e Avast fiókom, bár ha nem kamu az email akkor nyilván van, nem igaz?
Amiben biztos vagyok, hogy licencem van hozzá mert azt minden évben meg kell újítani ha jól emlékszem egy email cím megadásával. De gondolom a kettő nagyon nem ugyanaz, igaz?
(Igen, elég láma vagyok, tudom
)
-
-
convar
csendes tag
Sziasztok! Egy ilyen szövegű emailt kaptam. A kérdésem, hogy tényleg az avast-től jöhetett-e, és ha igen, hogy akkor miről szól. Sajnos dontszpíkinglis, és a google fordítóban most sem bízom. Próbálom még nagyjából az elrendezést is visszaadni:
"feladó: Avast info@global.avast.com
View in browser
Psst! Are you still there?
It’s been ages since you logged into your Avast Account. If you’d like to keep it, please click below, and we’ll keep the account open for you. By doing so, you’ll also continue to receive the latest security news, safety tips, and VIP discounts on our products. If you’d rather say goodbye, no worries. Simply ignore this email, and we’ll close your account.
KEEP MY AVAST ACCOUNT
As always, we respect your privacy. We’ve updated our privacy policy to comply with the EU’s General Data Protection Regulations (GDPR), so your personal data is in good hands with us.
Avast Software
www.avast.comPrivacy Policy
Questions? Then don’t reply to this email—visit Customer Care instead.
"
Ja. és persze egy jópár link is van a levélben (ami persze az idézetben nem látszik, hiszen csak sima szövegként másoltam ide), amik egytől-egyig az info.global.avast.com webhelyre irányítanának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Biliárd és snooker topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ford topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest