Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Csabee. #3505 üzenetére
Üdv, nekem van egy 2007-es nyári modell notim msi gx 700, amit 2008 tavaszán vettem ez egy hivatalosan vista-xp kompatibilis gép. Most egy 32 bites win 7 pro fut rajta a legfrissebb STABIL AVAST FREE kiadással és semmi gubancot nem tapasztaltam. Sőt ugyanazen telepített notin volt előtte comodo cloud av és 360 TSE is.
A hardver 10 éves és ugyan mivel noti ezért az ilyennél még kritikusabb a támogatás, hamarabb vége a különböző driver stb - amúgy is minden drivert alapon hagytam ahogy feltette a win.Tehát valami program zavarhat be vagy valami korábbi maradvány stb. ilyenkor érdemes egy alapos gyalulást csinálni (ha van kedv, idő win reinstall) cclenar,wise care, glary utilities stb. futtatása majd mehet vissza a stabil avast, lehetőleg csak a legfontosabb összetevőkkel - fájlévédelem, viselkedésvédelem, webvédelem és ha szükséges levelezésvédelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest