- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Csabee. #3505 üzenetére
Üdv, nekem van egy 2007-es nyári modell notim msi gx 700, amit 2008 tavaszán vettem ez egy hivatalosan vista-xp kompatibilis gép. Most egy 32 bites win 7 pro fut rajta a legfrissebb STABIL AVAST FREE kiadással és semmi gubancot nem tapasztaltam. Sőt ugyanazen telepített notin volt előtte comodo cloud av és 360 TSE is.
A hardver 10 éves és ugyan mivel noti ezért az ilyennél még kritikusabb a támogatás, hamarabb vége a különböző driver stb - amúgy is minden drivert alapon hagytam ahogy feltette a win.Tehát valami program zavarhat be vagy valami korábbi maradvány stb. ilyenkor érdemes egy alapos gyalulást csinálni (ha van kedv, idő win reinstall) cclenar,wise care, glary utilities stb. futtatása majd mehet vissza a stabil avast, lehetőleg csak a legfontosabb összetevőkkel - fájlévédelem, viselkedésvédelem, webvédelem és ha szükséges levelezésvédelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged