Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
Szevasztok,
Megállt a levelezésem (Outlook / Telekom / IMAP / saját domain).
Azt mondja az AVAST: Visszavont certifikáció: mail.t-online.hu.
NEM találok a tanusítványtárban t-online-s certet, de ennek ellenére a Netlocktól letöltök egy aktuális érvényeset, és fel is telepítem, majd restart. Tanusítványtárban csak aktív, hibátlan cert van most.MÉGIS elkaszálja.
Nem találtam olyan opciót, hogy kivételekhez hozzá lehetne adni tanusítványt, így most az egész levelezés node-ot kikapcsoltam, így megy a levelezés...
Tapasztalt már valaki ilyet?? Mi lehet a megoldás (persze kéne a levelezés-védelem...)Kössszzz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Formula-1
- OLED TV topic
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép OFF
- World of Tanks - MMO
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest