Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland1221
újonc
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
üdv nekem 3000 trafic rádio kodja kéne
-
dj.gabessz
tag
Üdv mindenkinek egy kis egitség kéne lenne egy eredeti mercedes benz audio 10 model:be 6019 tipusó autósmagnóm bekötés után 30 másodpercig szól aztán vége kiirja hogy prod tudom hogy ezekbe kódot kell irni néztem egy két videót de mindegyik bekacsolás után kéri a códot ez pedig nem ha akarnám se tudnám beirni mert nem kéri de azt se tudom mit nyomja be hogy kérje pedig már végignyomkodtam az egész gombot ha tudtok akkor segitsetek! Tudom hogy ősrégi dologról van szó de vagy 2-3 hónapig nem lesz rá pénzem hogy vegyek egy elfogatható cd-s magnót de addig is valamit azért halgatni akarok
Köszi a segitségetek!!!!
-
Feri1990
tag
SIT!!! Trójai vírus van benne

-
agba
tag
Nekem van erre 1 programom.Ezekre jó:
Blaupunkt(márka),FIat(auto tipus),Clarion(márka),Ford(auto tipus),Grundic(márka),Volvo(auto tipus).
Általában akkor jó ha kiszeded a kocsidból a radiót és akkor látod,hogy le van kódolva a bekapcsolásnál.
Kb.4 megás fájl.
Ha kell akkor írj és megadom azt az oldalt ahonnan le tudod szedni ,vagy elküldöm mélbe..(csak este leszek újra itt.) -
Mania
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vmi olyasmi..
-
Winner_hun
félisten
Mire jó ez a pinkód? ha ellopják ne tuggyák használni?

-
Xantomas
őstag
Ha jól emékszem a Xantiánkban kiütötték a kódot a márkaszervízben és új semleges 0000-t írtak bele. Nem két fillér, és a legszebb, hogy úgy t'om nem kértek semmi papírt, csak a kocsi forgalmiját.
-
Feri1990
tag
Elfelejtettem eredeti Ford autórádióm PIN kódját aki tud segítsen pls! big thx

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.04
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Látom csak az szgépekhez értünk
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)