Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Mi a Lidlben 3x jártunk úgy. hogy sima dobozos tejet vettünk, de a lejárat előtt 3-5 nappal megromlott! Ezt már visszavittem, mert zavart. Visszavették azt az egyet és kész. Mondom kösz.
Azt mondta az üzletvezető, hogy higgyem el, még senki nem szólt. Gondolom miért. 200 Ft és leszarják. Mert engem sem érdekelt az elsőnél.
-
oszy
veterán
válasz
Szabikaa20 #2861 üzenetére
Lehet hiba miatt volt szétszedett állapotban?
-
oszy
veterán
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
A lLatteGo-t én is javaslom! A 2200-ás sorozat nagyon jó!
-
oszy
veterán
Hátha valaki szán rá ennyi pénzt és van hová raknia!
-
oszy
veterán
válasz
this_is_why #2627 üzenetére
Reggel vettem a Sparban Lavazza oro-t. MFD: 20/04/2020
Hamar el fog fogyni.(#2628) Gaben360: Nekem már csak a hordó van meg. Nem volt rossz, de nem is volt olcsó.
Az Illy-t érzem lágynak. Néha jó olyat is inni.
-
oszy
veterán
válasz
Goose-T #2586 üzenetére
Ez érdekes, mert mi kapucsínóhoz szeretjük a Milano Style-t. A Sicilia nem tetszett. Lidl bio caffe 100% arabica kávét alig vártam, hogy elfogyjon. Egyáltalán nem ízlett. Bár lehet csak állítani kellett volna a daráláson. 1-esen van.
(#2587) Tiédetis: a kétszer főzés máshogyan nem is tud működni. Ledarál egy adagot, lefőzi, utána jön a második.
-
oszy
veterán
válasz
domzol82 #2344 üzenetére
Itt is találsz olyat, aki Krups-ot használ és bevált, de ismerős körben van. Már nem egyszer elromlott. Az első kettőnél garis volt. A garanciális ügyintézés egy vicc! Én írtam levelet ismerős helyében, hogy milyen egy semmirevaló a szerviz. Felhívtak, hogy mondjam el a bajom. Elmondtam és a végén az lett, hogy ne legyen a gépen 100% arabica kávé főzve!
-
oszy
veterán
Nekem ez a Sage nagyon tetszik! Konzum, mi a véleményed róla?
Bár ennyiért (217.000) nem veszek most, de jobban tetszik, mint egy automata.
-
oszy
veterán
válasz
Voice24 #2131 üzenetére
A Pellini n82 Vivace kávéban csalódtam. Így többet ezt a márkát nem veszek.
Az sem mindegy, hogy feketén iszod vagy kapucsínónak. A tej miatt megváltozik az íze. Személy szerint azt javaslom, hogy vegyél egy általad kinézett kávét aztán meglátod.
Mi otthon legtöbbször kapucsínót iszunk, Tchibo Milano Style kávéból. 100% Arabica! De pl az Omnia Barista Editionból szinte mind tetszett.
-
oszy
veterán
válasz
JohnnyWeiss #2114 üzenetére
Én a Philipset használom nagy megelégedettséggel. A Saeco nem tudom anyagban (belül) más-e, mint ezek a Philipsek.
-
oszy
veterán
válasz
jackbacsi87 #2111 üzenetére
Az nem feltétel, hogy a víztartály felülről vagy oldalról legyen kivehető?
Azért kérdezem, mert nálunk a konyhabútor miatt szinte csak az utóbbi jöhet szóba.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz
#85578752 #1258 üzenetére
Megírod, hogy hol lehet megvenni ezeket? Meg milyen arányban kell keverni? Én is a DM-ben vettem. Elvileg ebben is van mindkettő sav.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gaming notebook topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest