Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Vagy tök üresen állítsd be nekik 2-4-re, aztán egyszercsak jó lesz, majd beáll. Bár nekem nem lett jó, vissza kellett mennem 12-re, de ezt már írtam. Azért mondják, hogy egyesével és működés közben, mert van ha a két fél között egy nagyobb szem, megfeszül és annyi lehet a kerámiának. Vagy valami ilyesmi.
-
z123456z
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Jó kérdés. Mindenki, és a használati szerint is igen, egyesével és őrlés közben. De, amikor az enyém másodszor a szervízben járt, az átvevő/kiadó/főnök megkérdezte milyen kávét szoktunk beletenni, és ezután álló helyzetben - úgy, hogy már volt benne egy kevés, általa betöltött bab, és kérés nélkül - elkezdte csavargatni a szerinte ideális fokozatra. Azt nem tudom, hogy növelte vagy csökkentette a finomságot, mert az első szervíz látogatás után is el volt állítva, tehát nem tudom, hogy min állt. Szintén ebben a szervízben az első alkalommal amikor mehettem érte, kértem bele egy vízlágyító patront, aminek ugye megvan a menete, hogy beszerelés előtt mit kell csinálni. A hölgy egyetlen oda-vissza legyintés ( nem az előírt 1 perces rázogatás) után simán a helyére illesztette ( nem a leírtaknak megfelelően áztatás/forgatás/légtelenítés ) és elindította az aktíválást. Én ezt szóvá tettem,.azt felelte, felesleges, így is jó. És jó lett. Ezt csak azért mondom, hogy egy dolog, mi van leírva, nem biztos, hogy úgy is kell. Úgyhogy passz. De az biztos, hogy sok főzés kell neki ugyanazon a fokozaton, míg beáll.
Hú de hosszú lett. -
z123456z
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Ez új készülék amúgy?
Ha jól emlékszem, a 3300 egyből pogácsát csinált, olyat amilyet, de az volt, az 5500 lekvárt. A 12-n tért magához, onnantól kezdve szépeket csinált. De ha a zaccdobozban eláztazja, és nem csak odafossa, az szerintem nem normális. Lehet benne némi víz, nem sok, de nekem egyik sem áztatta szét. Viszont odahányja neked a hígra sikerült pogit, az nem elázott.
De ne minden főzés után gyere lejjebb, hagyjál néhányat mindegyiken. -
z123456z
őstag
válasz
mekker
üzenetére
Szia. Nekem volt 3300 és 5500 is. 5500-nál én is megküzdöttem vele, nekem is vissza kellett mennem 12-re, és onnan egyesével, mindegyiken jónéhány főzés után 2-4-ig eljutva lett a legjobb. A gép állítólag különböző érzékelők segítségével tanulja meg az optimális beállítást, örlemény mennyiségét és a tömörítés mértékét. Szép masszív pogácsák lettek. Én szerettem nagyon, de nem két nap volt sajnos, amíg jó lett. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy fájó szívvel adtam el.
Szóval a lényeg, nem szereti az összevissza tekergetést, jó lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest