Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Re

csendes tag

Nos, az első ami bekerült a kocsiba, egy olyan GPS, amit ma MO-on nem ismernek.
    Még Ausztriában intéztem el, lényege az, hogy úgy van beépítve, hogy csak úgy tudnák elvinni a kocsit, ha az egész! autót letakarnák vasbetonnal :))
    Önálló áramkörrel, nem aksiról megy, és az antennái (nem egy db!) olyan helyeken van, hogy a fémen keresztül is leadja a jelet. (matrica nincs, csak 1 db furcsa LED furcsa helyen) :)

Továbbá rákerül a UV fényezés, vmikor a köv. héten :))))

Ezenkívül van benne egy rablás és lopásgátló, amit egy távírányítóval és akár külön mobilról küldött SMSel tudok aktiválni. Leblokkolja a motort, leveszi a gyújtást, lezárja a motorháztetőt és a hátsó csomagtartót és persze fény és hangjeleket ad :C:C

ÉS azonnal kapom a telefont, ha nem én nyitom ki a kocsit, ugyanis, a kulcsomra épített ''remote control'' olyan frekvenciát működik, ami a GPS és lopásgátlóhoz van rendelve, mint ujjlenyomat. Mókás volt, amikor felhívtak, hogy baleset történt a kocsival, miközben ültem benne és semmi baj nem történt (de jól esett, mert folyamatosan figyelik az autót).:D:D

Egy kérdést, hol tudnék szerezni ukrán vagy orosz nyelvű újságot pesten? (szélvédőn jól mutat)

Új hozzászólás Aktív témák