-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas01234
csendes tag
Sziasztok!
Mélyládát szeretnék berakni az autómba(IGNIS) de nincs a gyári fejegységen RCA kimenet.
Ha berakok egy jelszint átalakítót akkor az elég teljesítményt fog adni? Mert olvastam azt is h elég az a jel meg azt is h kevés 300w-os ládát tennék be..Illetve milyen jelszint átalakítót javasoltok?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tamas01234
csendes tag
válasz Daywalker #46061 üzenetére
A gyári fejegységen nincs RCA kiment, ezt egy jelszint átalakítóval oldanám meg. Azt olvastam róla, hogy ha így oldom meg akkor az erősítő nem kap elég nagy jelet... Máshol meg azt olvastam, hogy nincs semmilyen különbség ha a fejegységről megy az RCA vagy a jelszint átalakítóval.
300w-os erősítőt és 300w-os mélyládát tennék be
-
tamas01234
csendes tag
Pontos típus nincs, egyenlőre ötletelés szinten van a dolog. De ha már fejegységet is cserélek akkor a hangszórókat is ki kellene h akkor már azok is rendben legyenek. Használtan nézegetem a cuccokat mert nem akarok sokat beleölni a történetbe.
-
tamas01234
csendes tag
A 300w úgy jött h a haverom kocsijában 300w-os subcső van
Úgy tervezem h egyenlőre max 50ezret költenék rá. Szval először megvenném az erősítőt+mélyláda vagy subcső és mivel a gyári nem jó így egy nem túl drága de normális fejegység. -
tamas01234
csendes tag
az erősítőről annyit tudok h 400w-os és a márkája Blaupunkt
a subcső típusa: Sal XB-12Itt mennyit számít, hogy az erősítő 240w?
[ Szerkesztve ]
-
tamas01234
csendes tag
Milyen márkájú erősítőt válasszak? Milyen márkájú mélyládával?(Esetleg az a jó ha stimmel a márka?) Illetve mélyláda vagy subcső?
[ Szerkesztve ]
-
tamas01234
csendes tag
Szerintetek ez valós?
Ha minden igaz ezek vannak a csomagban
Szerintetek hangminőségre milyen lehet? Megéri?
-
tamas01234
csendes tag
Hát igen jó lenne érteni h mit hogyan válogassak össze meg miből melyik márka.
Kellene fejegység,erősítő,mélyláda,esetleg 2 hangszóró mind ez olyan 50 körül
-
tamas01234
csendes tag
Sziasztok!
Audi A4 B5 Avant
Adott egy pioneer 2220ub fejegyég. Hangszóró cserét tervezek, előre 13cm 2utas hangszóró+csipogó, hátulra 16cm koax menne. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ez az összeállítás mennyire megfelelő, és mennyire szólna normálisan. Illetve milyen hangszórókat ajánlanátok.
Amit néztem:
Előre:
macAudio Star Flat 2.13
Hátulra:
macAudio Star Flat 16.2Előre is Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tamas01234
csendes tag
válasz tamas01234 #61619 üzenetére
Senki?
-
tamas01234
csendes tag
Sziasztok!
Audi A4 B5 Avant
Adott egy pioneer 2220ub fejegyég. Hangszóró cserét tervezek, előre 13cm 2utas hangszóró+csipogó, hátulra 16cm koax menne. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ez az összeállítás mennyire megfelelő, és mennyire szólna normálisan. Illetve milyen hangszórókat ajánlanátok.
Amit néztem:
Előre:
macAudio Star Flat 2.13
Hátulra:
macAudio Star Flat 16.2Előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest