- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Egy kollégám számára szeretnék infót gyűjteni, ebben kérném a segítségeteket - én kicsit tanácstalan vagyok.
Van egy 2004-es lépcsőshátú Fabia-ja, ebbe szeretne egy viszonylag élvezhető rendszert.
Egyelőre csak a fejegység adott, ami JVC kd r731 - ez nem tudom mennyire elfogadható.
Tehát:
- milyen első szett ajánlható? Annyit tudok, hogy a beépítési mélység korlátolt (ha jól tudom nagyon max.60mm)
- milyen mélyláda?
- milyen erősítő?
- bármi kiegészítő...
Keret igazából nincs meghatározva. Az adott fejegységhez, illetve a még ebbe az autóba "beleillő" lehetőségek érdekelnének. -
Imdre
aktív tag
Senkinek nincs javaslata?
Közben jobban megnéztem, az első hangszóró beépítési mélyége csak 55mm. Ez nagyon lecsökkenti a választási lehetőségeket, de hátha valakinek volna tapasztalata...
Azért szívesen vennénk, ha valakinek volna használható javaslata mélynyomó+erősítő kombóról is, hogy mi szólna elfogadhatóan ilyen körülmények között (használt cuccok is lehetnek). Elektronikus zenét hallgatna a srác egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
opeter70 & footy
Igen, sajna a beépítési mélység a szűk keresztmetszet az első szettnél.
Keretet megkérdeztem: fejegység adott, ezen felül 70-et szán még rá.
Többet szerintem nem érdemes rá - legalábbis én azt javasoltam neki. Véleményem szerint ebből már kijön egy élvezhető technika, bár azt már nem tudom, hogy milyen komponensekből... -
Imdre
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, legalább van honnan elindulni
Nem egyszerű a rengeteg típus között kiigazodni.Joe fiú: köszi a felajánlást, ha lehetőség nyílik rá, akkor élni fogok vele. Megtaláltam a JL hírdetésed is közben. Az AS ládákkal is szemezgettem, jókat írtak róla, de használtan ládával nem igazán találtam most. Illetve egy ion12-est találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
válasz kavics325i #33170 üzenetére
Azt nem találtam... csak kár hogy láda nincs hozzá.
A xion 12-es nagytesó 30-ért mennyire jó ajánlat egyébként? -
Imdre
aktív tag
válasz kavics325i #33172 üzenetére
Talán, mert a xion 10-es szórójára gondoltam
-
Imdre
aktív tag
Igazatok lehet, valóban az első szettről kellene építkezni. Csak úgy voltam vele, hogy a flat rendszerek ebben az alsó kategóriában nem túl acélosak. Ha autót cserélne (bár nem tervezi egyelőre), akkor igazából csak az első szettet kellene megvennie - ha most egy minőségibb láda+erősítőt sikerülne szerezni. De ez csak az én elgondolásom volt...
Igazából az itteni ajánlásokból, illetve beszerelhetőség szerint egy bizonyos limiten belül maradva az alábbi első szettek jöhetnek számításba:
Kicker-css67
Hertz dsk 170.3
ESX SE 6.2
Focal IS 165
JBL-GTO
MAC pro flat 2.16
Rockford r1652
Alpine sxe1750
AS Radion165fl
DLS PS6 - ezt opeter70 linkelte már
Igazából ennyi a számításba jövő első szett választék, persze a 40-es kategórián belül maradva. A sorrendet ne figyelje senki. Ezeket így esélytelen kipróbálni, ezért max néhányra leszűkítve lesz a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest