- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eGPU tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Én is így gondolom. Ezért is várok javaslatokat, legjobb lenne konkrét szub típusra, olyanra, amit ezzel a kis vassal megfelelően meg lehet hajtani. Tehát nem érdekelnek ilyen 1000W RMS körüli szörnyek, 3-500W szerintem pont alkalmas, csak mi? Éreztem én a JBL-el, hogy elfogy az erő sok esetben, nagyobb hangerőnél. Alacsony teljesítményen nincs gond, de hát az ember azt szeretné, hogy mikor az a mély ott van a filmben, akkor lehessen azt érezni is. Most nem akarok én ilyen Black Hawk Down-os 6-7Hz-et (31sec-nél), meg Edge of Tomorrow-s 10Hz-et, de 20Hz környékéről már jó lenne valamit hallani (érezni). Sok YT videóban látni, hogy autós szubokat használnak házimozi célra, de azokat nem hogy itthon, de még nyugat Európában is bajos beszerezni. Megoldható, biztos, de ha van vállalható, itthon is kapható modell/modellek, megpróbálnám azokkal, lehetőség szerint.
Mint írtam, az átalakítástól sem zárkózom el, akár teljesen meg is szüntetem a jelenlegit, ha egy jó tippet kapok...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13" (A2251) // CTO // i7-1068NG7 (4C/8T), 32GB DDR4, 512GB PCIe, TouchBar
- Belépő GAMER PC! Intel Xeon E5-2650 / GTX 1070 / 16GB DDR4 / X99 / 240GB SSD / 700w
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600 / RTX 2080Ti 11GB / 32GB DDR4
- GAMER PC! Ryzen 3600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 250GB SSD / 1TB HDD / 600w! BeszámítOK
- Belépő Gamer PC! i5-7600K / GTX 1070 Ti / 16GB DDR4 / 480GB SSD / 500w/