- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pöttty
tag
válasz mandras81 #60345 üzenetére
Szia
Nem egyszerű. Én levenném a huzatot meg a szivacsot. Azt úgy tudod megtenni, hogy azokat a kapcsokat egy jó csípőfogóval átvágod. Ezután a lemezre belűlről önmetsző csavarral raknám fel az mdf-et. De ez én vagyok, mivel utána bemennék volt munkahelyemre és fellőném újra a gyári kapcsokat. :-)
Azt meg lehet csinálni, hogy beszélsz egy jó kárpitossal, hogy utána kapcsozza fel újra a szivacsot/huzatot.
a másik megoldás a gyorskötöző, de az igen gányolás.
Vagy még azt tudod csinálni, hogy óvatosan elemeled a szivacsot a lemeztől, fúrsz furatokat és belűlről a nagy könnyítéseket át bejátszol lapos vagy süllyesztett fejű csavarokat, csak így az mdf lapon ki fog lógni, illetve nem biztos hogy olyan hosszan ki tudod emelni a szivacsot.[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
válasz mandras81 #60345 üzenetére
Milyen autó, ahol ennyire megy a spórolás, hogy azt a minimál felületet nem kárpitozzák be normálisan?
Egyébként én simán önmetsző lemezcsavarral fogatnám fel. Persze kérdés, milyen a háttámla kialakítása, nehogy túl közel legyen egymáshoz a lemez és a szivacs, illetve a szivacs vastagsága kérdéses, mert ha nagyon be tud nyomódni, akkor majd valamelyik utas hátát megtalálja... Kellő vastagságú MDF-el és jó csavarhossz választással szerintem nem lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Megérkezett a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER legújabb előzetese
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...