-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PiciPeti #50117 üzenetére
Igen es a rohej az, hogy a Sony Centerkben sem talalsz hozza... Egy Sony szerviz ponthoz iranyitottak es jelenleg azt varom, hogy onnan hivjanak vissza, hogy van-e es mennyibe kerul a kabel, de a telefonban az urge azt mondta, hogy nagyon borsos ara van ugy emlekszik... Pedig basszus egyszeru Jack dugo es a masik vege egy ISO csatinak az also resze a tap es a hangszoro dugalj elott... Nagyon jo a Sony, nagyon vadul szolnak a flac-ek meg minden es jo is ez az nfc funkcio, na de a tamogatas... no comment
Az lesz, hogy a kocsinak a rajzabol kikeresem melyik kabel jon a gomboktol, mert ez egyetlen egy darab kabel, hiszen az ellenalasok sorba vannak kotve es a masodik vezetek az a fold vezetek ugyebar mint a rajzon is latod, csak azt nem tudom a jackie melyik bemenetere kossem a 2 kozul... Majd probalkozok aztan kideritem, mert rosszat ugysem tudok tenni sztem... attol nem eghet le semmi, hiszen csak ellenallasok, semmi mas...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest