Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• simi811118

aktív tag

válasz bbubby00 #48494 üzenetére

Aktív subot tudsz venni, gyári fejegység és hangszórók mellé kb mindegy milyet veszel - és most mindjárt jön a hurrogás - akár egy aktív SAL-t is.
    Én szvsz egy Blaupunkt-ot vennék a helyedben, a tápot és a testelést nagyáramú gyorscsatlakozóval megtoldva, így az bármikor eltávolítható lenne, ha minden helyre szükség van. Sokan úgy képzelik a dolgot - és ezért ne vedd magadra - hogy " csak egy kis mélyet szeretnék, nem kell versenycucc, csak szépen szóljon", és - ahogy Te is írtad- a mélyből sosem elég, "és kis helyen legyen, és persze én olyan tizen x ezer pénzt szánok rá".... azért ez nem ilyen egyszerű. Mint a mikor bemész a számtech boltba, hogy egy olcsó gépet akarsz, ami csak játszani kell.
    Mivel kezdő vagy, és kb nulla a tapasztalatod, azt mondanám, keress fel egy beszerelő műhelyt, ahol ezt neked normálisan bekötik. Egy autó legegyszerűbb bekábelezése (RCA és táp behúzása) is kb 3-5 óra munka, úgy, hogy van hozzá megfelelő szerszám, és már volt dolguk olyan típussal.
    És még a mélynyomót nem vetted meg.
    Ezt azért célszerű meggondolni, mert lehet hogy a szomszéd jóskapista bekötni neked 1-2Eft-ért, vagy egy liter házipálinkáért, de az még attól nem biztos hogy egy életbiztosítás lesz (csúnya dolog a leégett autó)

Értem én hogy 50-60Eft-ért az ember inkább vesz egy garnitúra szebb felnit, chip tuning, vagy valami, de ahogy azok sem olcsók, a normálisan bekötött zene sem az.
    Neked soknak tűnik 20Eft-ot rászánni egy ilyen komplett projektre, nekem egy belépő szintű magassugárzó ára.
    Ahogy én nem adnék pénzt egy körbespoilerezésért, más kidob rá lazán fél millát.

• Czimby

addikt

válasz bbubby00 #48494 üzenetére

Használtan kapst 2 csatis erősítőt 30-as ládával 25 körül, belépő kategóriást.
    AZ aktívak nagyrészt felejtősek főleg ebben az ársávban.

Az sem mindegy, hogy a 6.gened sedan vagy hecsi...

Új hozzászólás Aktív témák