Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• geza844

aktív tag

válasz Osynho #45450 üzenetére

Nekem is 1 hónapja (+- pár nap) van szétszedve a kocsi, annyi a különbség, hogy nekem tegnap óta már szól a cucc, aminek nagyon örülök!! Valóban elég frusztráló tud lenni az, amikor már rég benne van az ember, ráköltött egy zsák pénzt, és még mindig nem szól a cucc, a kocsi meg úgy néz ki mint egy roncs... én már a napokban ott jártam, hogy bárcsak visszacsinálhatnám az egészet, és inkább nem hallgatok zenét a kocsiban... még nem számoltam össze, de olyan 70e Ft-ot költhettem el rá úgy, hogy volt fejem, és aktív nyomóm, és szinte mindent jó áron vettem használtan. Engem a kábelek meg a csatlakozók szívattak meg rendesen költségvetési sztempontból... de tegnap óta másképp látom ám a helyzetet! :K Kitartást!

Persze nekem is van még dolgom, mert vissza kell pakolnom egy halom műanyag elemet a kocsba, el kell mennem autószerelő haverhoz, aki elvileg olcsón behúzza nekem a kábeleket az ajtóba (most lengővel van megoldva, és rácsukom az ajtót...) , aztán jöhet egy nagytakarítás, ami már nagyon ráfér a járgányra... ja meg majdnem elfelejtem, be is kellene állítani a cuccot... na az még szép lesz...

• mandras81

senior tag

válasz Osynho #45450 üzenetére

Persze, te jobban tudod a saját lehetőségeidet, de miért kéne kivenni szabadnapot? Este viszed, este hozod, azért olyan messzire nem lehetnek azok a városok... Vagy, kérsz ismerőstől fuvart esetleg...

Látod, egy hónapja így használod a kocsit, és szívod a fogad, meg persze - gondolom - folyamatosan ott moszkál a fejedben zavaró tényezőként, ahelyett hogy legrosszabb esetben is kivennél egy szabadnapot, lerendeznéd, aztán lenne örö és bódottá! :DDD Sokan nem árazzák be ezeket a pénzben nem kifejezhető dolgokat, mint kényelem, öröm, meg nyugalom, holott ezek érnek a legtöbbet! :))

De hangsúlyozom, távol álljon tőlem, hogy megmondjam, mit-hogyan csinálj, csak ötleteltem egyet! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák