Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
Ez nagyszerű! Én alig egy hónapja ismerkedem a programmal. Túl vagyok jópár Lyndás videón és még vagy 3x ennyit meg szeretnék nézni. Egy futó munkámat párhuzamosan Revittel is készítem, hogy lássam hol könnyebb vagy nehezebb az eddig használt programoknál. Mivel az építészek akikkel én dolgozom rendre Archicad-et használnak, jó hallani hogy van aki Revitet használ.
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!