- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
Ez nagyszerű! Én alig egy hónapja ismerkedem a programmal. Túl vagyok jópár Lyndás videón és még vagy 3x ennyit meg szeretnék nézni. Egy futó munkámat párhuzamosan Revittel is készítem, hogy lássam hol könnyebb vagy nehezebb az eddig használt programoknál. Mivel az építészek akikkel én dolgozom rendre Archicad-et használnak, jó hallani hogy van aki Revitet használ.
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- AutoCAD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Napelem
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még pár dolog a program logikájában amit nem értek, de nyilván sok dolognak akkor látnám értelmét ha szakágakkal közösen tudnám kipróbálni. Arra kíváncsi lennék hogy ti az általatok használt elemeket magatok hoztátok létre vagy letöltöttétek? Én pl euro szelvényeket a német verzióból töltöttem át, az US metricben nem találtam. De mi a helyzet egy Porotherm falazattal, esetleg spec nyílászárókkal? Mivel én pusztán a tartószerkezetet modelleztem és még csak a teszt fázisban vagyok ezeket a kérdéseket átugrottam, de azért szöget ütött a fejembe.