Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz zsolti1 #43528 üzenetére
Ez a veszély nem áll fent.
(#43529) d4d
Persze tudom, régebbi Suprák amik gyáriak és nagyon jó állapotban vannak kevés km-el, szintén brutál összegeket kérnek el érte. De valahogy engem ez a régi vonal nem nagyon fog meg. Nyilván egy új technikában sokkal több a hibalehetőség az akár 3-4 turbó miatt is, de a komfort meg az autó tudása ami inkább megfog.(#43530) DJ. Ru$y
Soha az életbe nem tudnám megszokni hogy bal kézzel váltsak.(#43531) fesii
Ha követed a csatornáját akkor láthatod hogy igazából a 8 illetve 9 számjegybe kerülő autókra van specializálódva, akinek meg van 20-30-50-20 000 milliója egy autóra az nem fukarkodik egy jóféle fólia ára miatt, vagy egy modesta védelem miatt. Kint ezek az emberek meg is fizetik a srác tudását ami bámulatos számomra hogy mennyire ügyes, és mennyire profi munkát végez. Minden tiszteletem az övé, nagyon szeretnék egyszer eljutni hozzá, már csak azért is hogy kicsit beszélgethessek vele erről az egész témáról.
Mert nyilván nem hullott az egész az ölébe, hanem szépen az elejétől építette fel maga köré ezt a "brand"-et, és most idáig jutott hogy egy full extrás kozmetikája van.
Nem egyedül dolgozik, egy ilyen nekünk álommeló lenne!!iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest