Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
tag
Hosszú kihagyás után itt egy újabb trc rendelés, pontosabban kettő. Már nem csak a PostNL/Express One segítségével, hanem a DHL/MPL párossal is tudják küldeni az árut. Árban minimális a különbség, max pár eur. Egyik csomag pénteken, másik hétfőn lett megrendelve. Mindkettő hétfőn indult útnak és ma csütörtökön már itt is vannak. Egyszer volt a korábbi vásárlások miatt egy 35 euros kuponom amit le tudtam húzni az egyik csomagból, illetve volt meg egy 10%-os kupon amivel a másik csomag postaköltségét lehetett lenullázni.
A csomagokkal minden rendben volt, viszont elkövettek egy hibát. A narancssárga ecsetből eredetileg kicsit rendeltem, de a nagyobbat küldték. Nem egy rettenetes probléma, de mégis megírtam nekik délelőtt. Elnézést kértek, küldik (azóta útnak is indították) a kisebbet és kérdezték kell e még vmi, mivel ingyen jön, így a többi cuccra ugye nem kellene azt a kb 20 euros postaköltséget kicsengetni, mint normál esetben. Megköszöntem, más nem kellett. A nagyobbik ecsetet megtarthatom, nem kell visszajuttatni.Az apró ecsetek nagyon aranyosak, nem hülyeség és a fúróba fogható ecset is már most tetszik az első próbák után. Youtubeon látni egy-két videót hogy pörgetik és veri mindenfelé a vegyszert, ezek simán nem normálisak. Semmit nem ver sehova csak ésszel és megfelelő fordulatszámmal kell használni. Tényleg némelyik egy ecsetet nem tud megfogni normálisan, ha már itt tartunk. Birom amikor fognak egy ilyen fentihez hasonló lágyabb ecsetet és láthatóan izomból rányomva sikálja a felületet.. 90 fokos szögben áll az összes szál.. ilyenkor mire gondol?
Végre tudtam rendelni a neon zöld creature edgeless kendőkből is. Nem túlzok szerintem vagy egy éve figyelem és sose volt raktáron vagy ha volt, nagyon hamar elfogyott.
A DF tire brushnál (a kisebbnél) viszont van egy furcsaság, valamikor tavaly rendeltem már ilyen kefét (képen a piros) és ahhoz képest a mostaniak kicsit eltérnek. A neon zöld kifejezetten agresszív, erős szálú, a másik valahol a kettő között, a régi lágyabb. Emiatt azért írok majd az amerikai központnak, hogy ez mégis micsoda. Nekem még belefér, mert van több, de aki egyet vesz és kifog egy ilyet, az nem biztos, hogy annyira örül majd neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Linux haladóknak
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Óriás kompakt fénycsövek E27 fogalat
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest