Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
csiga8 #48155 üzenetére
Megérkezett a Makita 9237 CB polírgépem. Nagyon szép hangja van, nem kottyan a szöghajtása. Nem ráz, nem üt.
Kíváncsiságból megnéztem a szöghajtásban a zsírt, mert valahol a neten írták - tesztben- hogy nem elegendő. ( vagy rosszul értettem? ) -
Elegendő mennyiségűnek tűnik, állagát tekintve tán NLGI 0, vagy 00 lehet a konzisztenciája, a Metabond 00-ás zsíromhoz nagyon hasonló. ( színben más)
Közben a régi Alpha Tools 1200E ( Einhell [link] ) gépet is szétszedtem, úgy néz ki orvosoltam a gondját.
A szénkeféket csiszoltam meg nagyon finoman, könnyedén mozogjanak, valamint a forgórész kommutátor szeletkéi közül sniccer pengével kikapartam a szénport, a kommutátort óvatosan 500-as papírral megcsiszoltam. Jó lett..., igaz már csak kb 1/3-adnyi szénkefém van, lassan cserés lesz, HA jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest