- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Mittu88 #38660 üzenetére
Én a Wolf termékcsaládot bátran ajánlom. Itt mindent meg tudsz vásárolni, amire szükséged lehet. Az árak bejelentkezés után látszanak.
Metroban vagy Kauffertől tudsz még Sonax termékeket venni, de a Tesco-ban kapható ArmorAll termékek is jónak mondható. A matt műszerfalápolójukat kifejezetten ajánlom!Alternatíva lehet még a Lotus autóápolási termékek, egész jó csomagokat lehet kapni náluk.
Ha a felső kettő nem, akkor marad a polirtech, ahol kedvedre tudsz márkák között válogatni. Kb mindegy melyik márkát választod, amik ott vannak, jók.
Kezdő csomagként én ezeket venném:
Sonax sárga fényező sampon
IPA
Soft99 Fusso 12M
Wolf APC, Back Out, Műszerfal ápoló
Felnitisztítóból nekem bevált a Lidl-s, ami hétfőtől pont kapható a Lidl-be viccesen olcsó áron.
Zöld békás ablaktisztító
Sok-sok mikroszálas, szivacs, kefe, ecset, amiket aliexspressről is be tudsz szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest