Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Új hozzászólás Aktív témák
-
szd@root.hu
tag
sziasztok
nem akartam ezért új topikot nyitni, ezért nem is vagyok benne biztos,h jó helyre írok.
van egy fm modulatorom (szivargyujtóról megy, vagyis annak a kábeleire van rákötve), ami be lesz építve a műszerfalba kijelzőstül, mindenestül együtt. lenne rajta egy usb port, amire egy usb hosszabbító megy, amire egy usb elosztó lesz rátéve (2-es), amire a műszerfalba beépített kártyaolvasó megy, és szintén egy usb hosszabító ami a szintén a műszerfalban végződik..
elég nehéz így elképzelni,
a kérdésem az lenne,h elbírja-e a szivargyujtó ezeket (vagy a modulator). gondolok itt a sok usb elosztásra, hiszen mikor csak a pendrive lesz bedugva, akkor a kártyaolvasó is megy, mert áram allatt lesz és nem akarok folyamatosan biztosítékot cserélni. szerintetek így biztonságos? csak azért, mert nem tudom egy usb-nek mekkora feszültség kell, meg meddig terhelhető a szivargyujtó, vagy az 1. usb kábel..kicsit nehéz talán elképzelni, de itt egy kép róla:
[link]u.i.: nem akartam ezért új topikot nyitni, ha rossz helyre írtam ezt, légyszi írjátok meg,h hova kellett volna, mert nem találtam semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GTA VI
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest