- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Na jó, amúgy is kedvesek voltak velünk is, de tudtak még kedvesebbek lenni (kulcsot korábban megkaptuk, mint papíron kellett volna, kaucióval sem kellett annyira sietni, stb)
Adóbevalláshoz javaslom, hogy keress fel egy ezzel foglalkozó céget/vállalkozást, mert nagyon sok dologra lehet adóvisszatérítést kapni (többek között a cégnek fizetett költséget is, szóval kvázi ingyen van a profi segítség).
#31szakmaster:
Ja, értem. Egyébként 1+1 hónap (indokolt esetben) a türelmi idő a rendszámmal kapcsolatban, szóval talán még van időd. Én kicsit sokáig halogattam, aztán 3 hónap után lett honosítva a kocsi, közben kaptam gyorshajtási bírságot is, d elekopogom, senkinek sem fájt, hogy így elhúztam a dolgot. Megjegyzem, azért volt ez, mert ki akartam várni, hogy leteljen a próbaidőm plusz meglegyen a tartózkodási engedély is, addig nem akartam fixálni a kocsi ittlétét.Handy signature-t majd a finanzamt.at-n tudsz igényelni, miután lesz hozzáférésed, miután lesz SV számod
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest