Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Nem teljesen értem. Azt line bemeneten akkor lesz csak hang ha kap rá jelet ez szvsz egyértelmü. Annyit lehet csinálni, hogy a bemeneti eszközt a line-ról átállítod a Wave out-ra.
Elivleg minden hangkártyán működnie kell, hogy a Felvételi eszköznek (Recording Control) a hangkezelőben a Sztereo keverőt (Wave out mix) választod ki. Én több kártyán is csináltam már, integrálton is (notebookon is). -
toxikus
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy software-sen megoldható-e hogy mondjuk egy lejátszott hangformátumot a gép úgy kezeljen, mintha line-in-en kapná. Magyarul mintha mikrofont tartanék a hangfalhoz.
Szóval szerintetek ez megoldható XP alatt, vagy buheráljak jack dugót?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest