Hirdetés
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Halló!
Most cseréltem le az audigy 1-emet 2-esre. Szerencsére volt nálam kölcsön egy philips acoustic edge is, van némi összehasonlítási alapom (meg jól összebarmoltam a windows driverileg :) ).
A lényeg, hogy ha a 3 kártyáról beszélünk, azt meg kell mondani, hogy a legszebb hangja a philipsnek van, attól egy kicsit lejjebb van az audigy 2, az alatt az 1. Ami miatt mégis az audigyt válaszottam, az a hozzá adott szoftverkörítés, és a játékok teljes EAX támogatása (ez a philips kártyán nem volt 100%-os).
Mondjuk egy logitech Z640-es 5.1-es hangfalszettem van hozzá, a kéthangszórós dzsunka hangfalrendszerhez szvsz bőven elég egy olcsó pci-os hangkártya, esetleg egy live (de még az alaplapi is megteszi, ha újabb). Akinek meg számít a hang, az vegyen audigy 2-t, vagy egy philipset.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest