Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Halló!
Most cseréltem le az audigy 1-emet 2-esre. Szerencsére volt nálam kölcsön egy philips acoustic edge is, van némi összehasonlítási alapom (meg jól összebarmoltam a windows driverileg :) ).
A lényeg, hogy ha a 3 kártyáról beszélünk, azt meg kell mondani, hogy a legszebb hangja a philipsnek van, attól egy kicsit lejjebb van az audigy 2, az alatt az 1. Ami miatt mégis az audigyt válaszottam, az a hozzá adott szoftverkörítés, és a játékok teljes EAX támogatása (ez a philips kártyán nem volt 100%-os).
Mondjuk egy logitech Z640-es 5.1-es hangfalszettem van hozzá, a kéthangszórós dzsunka hangfalrendszerhez szvsz bőven elég egy olcsó pci-os hangkártya, esetleg egy live (de még az alaplapi is megteszi, ha újabb). Akinek meg számít a hang, az vegyen audigy 2-t, vagy egy philipset.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest