Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Projektor topic
- Google Chromecast topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Ennyit számítana az 1mag vs. 2mag??

Nálam a 1015PN az N550-es procival (alap órajelen) 64bites Win7 ultimate-et is viszi szépen! Na persze nem egy i3-i7es villám, de nem kell nagyon várnom semmire..
Persze a RAM-ot én is bővítettem 2GB-ra, mert az 1GB egy firefox több lapos futtatása közben is megtelt és virtuális memóriát használva már bizony idegesítően akadozott, de amióta kicseréltem nem panaszkodhatok!
Próbáltam XP-t is anno, de nem osztott szorzott, sőt kicsit talán lassabb is volt a pár ismeretlen eszköztől amihez nem találtam drivert (kamera, kártyaolvasó...stb.) és az ION2-t sem tudtam ki-be kapcsolgatni (ugyanis az optimus is csak Win7-tel megy)Szerintem nálam a HDD sebessége sem különösebben osztana szorozna a boot-on kívül, mert a hálózati kártyák sajnos eléggé bekorlátozzák a fájlmegosztások másolási sebességét, a programok meg pár másodperc alatt indulnak így is.. Az meg, hogy egy outlook vagy egy word-excel 8-9másodperc alatt indul vagy 5másodperc alatt, az nem hinném, hogy megérne több 10e Ft-os befektetést egy jó esetben 80eFt-os készüléknél, ellenben a tárterület csökkenése 250GB-ról 60GB-ra, az már lehet szíven ütne..
Ha mindenáron kicsit gyorsabb lemezelérést szeretnék (és ennyi pénzt költeni), akkor egy 500GB-os 7200-as WD scorpio black HDD-t tennék be. Szerintem bootoláskor az SSD és a 7200-as hdd között már minimális eltérés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fujifilm X
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest