Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Ennyit számítana az 1mag vs. 2mag??

Nálam a 1015PN az N550-es procival (alap órajelen) 64bites Win7 ultimate-et is viszi szépen! Na persze nem egy i3-i7es villám, de nem kell nagyon várnom semmire..
Persze a RAM-ot én is bővítettem 2GB-ra, mert az 1GB egy firefox több lapos futtatása közben is megtelt és virtuális memóriát használva már bizony idegesítően akadozott, de amióta kicseréltem nem panaszkodhatok!
Próbáltam XP-t is anno, de nem osztott szorzott, sőt kicsit talán lassabb is volt a pár ismeretlen eszköztől amihez nem találtam drivert (kamera, kártyaolvasó...stb.) és az ION2-t sem tudtam ki-be kapcsolgatni (ugyanis az optimus is csak Win7-tel megy)Szerintem nálam a HDD sebessége sem különösebben osztana szorozna a boot-on kívül, mert a hálózati kártyák sajnos eléggé bekorlátozzák a fájlmegosztások másolási sebességét, a programok meg pár másodperc alatt indulnak így is.. Az meg, hogy egy outlook vagy egy word-excel 8-9másodperc alatt indul vagy 5másodperc alatt, az nem hinném, hogy megérne több 10e Ft-os befektetést egy jó esetben 80eFt-os készüléknél, ellenben a tárterület csökkenése 250GB-ról 60GB-ra, az már lehet szíven ütne..
Ha mindenáron kicsit gyorsabb lemezelérést szeretnék (és ennyi pénzt költeni), akkor egy 500GB-os 7200-as WD scorpio black HDD-t tennék be. Szerintem bootoláskor az SSD és a 7200-as hdd között már minimális eltérés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs