Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Na egy kicsit én is gép elé tudok ülni végre, bár az év végi hajtásnak még nincs vége...
Szóval örülök, hogy bejöt a Zentyal, tényleg jó kis szerver OS. kisebb irodába nem tudnék jobbat ajánlani senkinek!
A telepítés lassúsága szerintem nem vészes, nálam a 80/25ös digivel max. 20-30perc, és szerintem inkább töltögessen így és legyen egy friss "tiszta" rendszerem, mint ahogy letöltök egy Windows-t és utána órákig is képes frissíteni, aztán nem győzöl töredezettség mentesíteni, mert felét átpakolja annak amit eredetileg felpakolt..
Akit esetleg még érdekelne a Linux, azoknak ajánlom a 2011es szabad szoftver konferencia videóit.
Van köztük a Zentyalról is egy videó (szintén Slapic-tól)Én most végre sikeresen feltettem egy p3-as elfekvő gépemre egy OpenWRT x86-ot, úgyhogy ha időm engedi a gsejtre is feldobom, hogy lássam mit tud kezdeni a hálókártyáimmal-wifivel..

Úgy néz ki, hogy első ránézésre nincs különbség a TP-Link WR1043ND routerre feltett Luci felületes verzió között használati szempontból, úgyhogy mezei "okos router"-nek lehet jó alternatíva..
Tiszta nosztalgia és erőforrásigénye tényleg nagyon alacsony (nem véletlenül fut egy pc-hez képest "extragyenge" hardveren is) rtorrent-ruTorrent is ugyanúgy települ...stb.Ugye ez az OpenWRT nem a megszokott módon lemezről bootolva települ mint egy ubuntu vagy win, hanem egy live linux cd-ről bootolva kell létrehozni a partícióját és a rendszert.
Végülis nem túl bonyolult, de nem a megszokott "next-next" telepítés az biztos...)Különben Hivatalosan is elrajtolt az új Atom azaz a mobil Cedar Trail platform!
Boldog Új évet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest