Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
birrbert
tag
válasz
DavidDay
üzenetére
Helló. Kicsit későn ébredtem az ünnepek után, de íme pár ötlet

1. Elég az 1 giga RAM is, de, ha a költségvetés engedi, jobb befektetés a 2 giga. Az Intel D525MW alaplapba DDR3-as RAM-ok járnak, vagy 800 Mhz-esek vagy 1066 Mhz-esek. Adatlap itt! Nekem pl. nagyon hasznosnak bizonyultak az Intel PDF dokumentumai az alaplapomról

2. Én a házat is saját magam készítem plexidből

4. A 7200-as fordulatszámú merevlemezek gyorsabbak, tehát neked kell eldöntened, hogy ez kell inkább, vagy az, hogy keveset fogyasszon, és halkabb legyen. Mellesleg a noti (2.5 inch-es) vinyók mindössze 2,5 Wattot fogyasztanak a 3.5 inches normál vinyók 7,5 Wattjával vagy a green vinyók 5 Wattjával szemben. Mindenesetre, nálad elég sok terrabájtról van szó, tehát én a 7200-as fordulatszámú noti vinyók mellett voksolnék, még akkor is, ha valamivel drágábbak. A laptopom sokszor megy éjszakánként ugyanabban a szobában, ahol alszom a barátnőmmel, és panasz sosem volt a hangerőre. Egészen közel kell hajoljak hozzá ahhoz, hogy halljam, igaz, csak 5400-as.
5. A kártya, melyet szponzor linkelt be szerintem is jó. Csak egy megjegyzés, hogy a laptop PCMCIA slotjába kell becsúsztatni, ha nem lenne elég nyilvánvaló

A hűtéshez kapcsolódóan, Laca linkelte be a Scythe Kama Flex 9cm ventilátort. Meggondolandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest