Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Mini PC
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Analóg fényképezés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
Én 100k-ban vagyok két 1,5 terrás lemezzel RAID1-ben, rengeteg torrenttel, ftp-vel, 60MB/s -es másolással, szinte hangtalanul és közben megy rajta 1080p film amit távirányítóval vezérlek...
Ezek persze az én igényeim, ezt NAS + médialejátszó combóval sem tudtam volna megoldani, pláne nem ennyiért. Rengeteg tesztet, review-t átrágva még mindig tartom, hogy elég gyengécske NAS-t kapsz 50k-ért. Hogy konkrét példát mondjak, a Synology DS210j (54k) pl. max 20 torrentet kezel ha nem hackeled szét és hálózati téren sem szélsebes.Ja és a Codegen MX31-A2 házba befér 4 lemez, csak ki kell dobni a tápot

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek persze az én igényeim, ezt NAS + médialejátszó combóval sem tudtam volna megoldani, pláne nem ennyiért. Rengeteg tesztet, review-t átrágva még mindig tartom, hogy elég gyengécske NAS-t kapsz 50k-ért. Hogy konkrét példát mondjak, a Synology DS210j (54k) pl. max 20 torrentet kezel ha nem hackeled szét és hálózati téren sem szélsebes.